уторак, 4. децембар 2018.

Blogmas #4 - Omiljene serije 2018.

Od kad nam je stigla prava zima i od kad je vreme mnogo hladnije nemam mnogo volje da izlazim iz kuće. Uglavnom vreme provodim gledajući serije, a posebno volim kada odgledam nekoliko epizoda i sezona zaredom. Ukoliko ne znate šta sledeće da gledate, a volite da provodite vreme gledajući serije, donosim vam preporuke serija koje sam ja volela u ovoj godini. Među njima se našla čak i jedna domaća serija za koju smatram da je jedna od najboljih naših serija ikada. 




1.Grey's anatomy 

Ovo je serija koju pratim godinama unazad i za koju mi se čini da se nikada neće završiti. Mislim da je svako u svom životu pogledao bar jednu epizodu ove serije i da nije potrebno puno pričati o radnji iste. Radnja se dešava u bolnici, a glavni likovi su doktori i stažisti i njihovi životi. Ima puno zanimljivih slučajeva, ljubavnih priča i drame. Iako je serija s godinama otišla u potpuno drugom pravcu u odnosu na početak i dalje je volim i redovno je gledam. Po mom mišljenju, ranije je priča bila malo bolja, ali smatram da i sada vredi pogledati. 


2.Young Sheldon

Ukoliko pratite i volite The Big bang theory i simpatičan vam je lik Sheldona obavezno bacite pogled na ovu seriju. Ovo je zapravo spin off serije The big bang theory i prati priču Sheldonovog odrastanja u Teksasu gde je bio prilično neshvaćen zbog svoje genijalnosti. U seriji upoznajemo i Sheldonovu porodicu i njihove živote, a on je, kao i uvek, pomalo iritantan. Odlična serija, komedija, idealna za opuštanje posle napornog dana. Ja sam je odgledala u jednom dahu. 



3.Modern family

Ovo je, definitivno, moja omiljena serija ove godine. Već godinama znam za nju, ali sam uvek odbijala da je gledam jer sam smatrala da je dosadna. Odgledala sam jednu epizodu i nisam mogla da prestanem. Prava komedija, odličan humor, lepa porodična priča. Serija prati 3 porodice sa decom, a svi oni čine jednu ogromnu porodicu. Prepuna je komičnih situacija, nerazumevanja, ali i ljubavi. Zaista sve preporuke za ovu seriju. 


4.Suits

Suits sam počela da gledam pre nekoliko dana i već sam "progutala" prvu sezonu. Ukoliko volite serije sa advokatima, slučajevima, ljubavnim pričama ovo će biti idealna serija za vas. Sviđa mi se način na koji se sve događa u ovoj seriji i što nije predvidiva kao mnoge serije ovog tipa, a i priča je potpuno različita. Odlična serija! 


5.Friends

Moja all time favorite serija koju uvek gledam kada ne znam šta bih drugo. Verujem da su svi gledali Prijatelje i da ih svi jednako vole. Milion puta reprizirana, ali uvek beskrajno zanimljiva i komična priča o životu 6 prijatelja. Obožavam ovu seriju i vrlo često pustim samo poneku epizodu kako bih se opustila. 


6.Senke nad Balkanom

Najbolja domaća serija ikada. Pravo remek - delo Dragana Bjelogrlića. Serija koja će vam držati pažnju kroz celu epizodu, prepuna intriga, spletki i nepredvidivih događaja. Puno istorijskih činjenica, ali i kriminalističkih momenata. Odlična serija i tokom svake epizode ćete uživati i nagađati "ko seče glave po Beogradu". Ukoliko niste, obavezno pogledajte. 

To su bile moje omiljene serije ove godine i mnoge od njih su bile pravo iznenađenje, vredno gledanja. Sigurna sam da ćete pronaći neku idealnu za sebe i da ćete uživati kao i ja. 

Šta vi gledate ovih dana?
Da li ste gledali neku od ovih serija?

Pozdrav,
Lejdi Di 







Нема коментара:

Постави коментар