петак, 2. новембар 2018.

Max Factor Radiant lift puder


Nedavno se na tržištu pojavio novi Max Factor puder Radiant lift koji mi je odmah privukao pažnju. Obećava blistavi ten, jer sadrži biserne mikročestice, ali i hidrataciju zahvaljujući hijaluronskoj kiselini. Ovo me je odmah "kupilo" i rešila sam da ga isprobam. Max Factor je jedan od mojih omiljenih brendova, ali moram da priznam da njihove pudere nisam često koristila pa je ovo bila idealna prilika za to. 


Proizvod dolazi u staklenoj bočici, zlatne boje i sadrži 30ml proizvoda. Takođe, na našem tržištu postoji 6 nijansi i mislim da svako može pronaći idealnu. Moj je u nijansi 45 Warm almond. Na prvi pogled u bočici možete da primetite sitne šljokice i prema tome sam bila sumnjičava jer imam masnu T-zonu, ali sam se prijatno iznenadila jer se one na licu ne vide, već samo koži pružaju blistavost. 



Puder dolazi sa pumpicom koja je fenomenalna i izbacuje sasvim dovoljno proizvoda. Pokrivna moć je srednja, ali se može nadograditi i biti jača, pa čak i potpuna. 


Meni se najbolje pokazao kada sam ga nanosila sunđerom i baš je lepo "legao" na licu. Ova nijansa mi se činila malo tamnijom kada sam je prvi put nanela, ali se jako lepo stopila sa mojom kožom, tako da se ovaj puder prilično prilagođava koži. 

Mislim da bi odgovarao i suvoj koži, jer se ne uvlači u sitne borice na licu i ne ističe suve delove. Na mojoj masnoj koži je takođe bio odličan i izdržao je i preko 12h na licu,a nije se pomerio. Malo sam prosijala na čelu, ali ništa više nego sa nekim drugim puderima, a koža mi je i dalje bila blistava, čak nisam morala da je ponovo matiram jer je izgledala pristojno. 


Radiant lift ima predivan miris, jako se lepo i lako nanosi i neverovatno lako blenda na licu. Meni je potrebna 1,5 pumpica otprilike, ali vrlo često i malo manje. Sadrži i SPF30 što je odlično i ja se uglavnom trudim da kupujem pudere koji imaju zaštitni faktor jer je zaštita od sunca bitna, čak i u zimskim mesecima. 

Da li je ovaj puder ispunio moja očekivanja?

I više od toga, odmah je postao moj omiljeni puder i "kupio" me je za sva vremena. Moja koža sa njim izgleda predivno, veoma je postojan na mom licu i sviđa mi se kako izgleda i posle celog dana. Nisam imala nikakva negativna iskustva i sigurno ću nastaviti da ga kupujem. 

Da li ste probale ovaj puder i šta mislite o njemu? 

Pratite me na FB i Instagramu.

Pozdrav, 
Lejdi Di 







5 коментара:

  1. Samo pozitivne dojmove o ovom puderu slušam. Morat ću ga probati, koža mi u ovo hladnije vrijeme poludi od dehidracije! 😊

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se zaista sjajno pokazao i mislim da je jedan od boljih drogerijskih pudera. :) Pozdrav! <3

      Избриши
  2. Posle ovoga cu definitivno morati da ga kupim. Sve sam se neckala, kao sta ce mi, a u sustini mislim da ce biti idealan za zimu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam se dvoumila oko kupovine, ali opravdao je sva očekivanja. :) Pozdrav! <3

      Избриши
  3. Ja sam uzela neku svetliju nijansu,Clair Beige,i jeste svetlija za moj ten,pa se nikako ne mogu navici..Mozda posle par sati malo puder potamni,a mozda mi se i ucinilo.😂Sve ostalo je bas kako si napisala,jednom recju-SAVRSEN!P.S Kako da potamnim svetliju nijansu?Pozz!

    ОдговориИзбриши