петак, 3. август 2018.

Noviteti


Pozdrav svima! Dugo vam nisam pisala šta sam to novo kupila kada su šminka i kozmetika u pitanju, zato vam danas donosim upravo takav post. Ovo nisu baš svi proizvodi koje sam kupila u poslednje vreme i ovde je većinom ono što sam baš skoro kupila ili dobila. 



MR. BLACK Coffee body scrub - ovaj piling sam duuuugo želela da kupim, ali sam se potajno nadala da ću ga naći na akciji. Sada je u mom Liliju bio snižen na 599 dinara i naravno da sam ga odmah kupila. Nisam ga još isprobala, ali čim ga budem probala javiću vam utiske. Čitala sam mnogo pozitivnih recenzija o njemu, pa se nadam da će i meni odgovarati. 
Balea gelovi za tuširanje karambola i dinja; i nar i cvet breskve - već znate da obožavam Baleine kupke, a kako u mom gradu nema DM-a redovno ih kupujem kada negde odem. Ovu sa dinjom sam probala i miriše preeeelepo. Zaista je prava letnja kupka i lepo osvežava. 


Što se maski za lice tiče, obožavam da stalno isprobavam nove i redovno ih koristim. Ovoga puta sam u DM - u kupila maske koje inače ne mogu da nađem, a koje mi deluju jako interesantno. Iako već imam punu fioku maskica, ove nove su dobrodošle :) Utiske ću vam javljati na Instagramu kad ih budem koristila jer mi je malo nezgodno da čuvam ovakva pakovanja. Maske koje sam kupila su: 
MBeauty Charcoal Exfoliating scrub, MBeauty Fruit AHA Peeling gel, MBeauty Stem cell maska, Juicy cleanse mask (s kojom moram da se upoznam jer ne znam kako se koristi :) ), Balea Tropical dream i Balea Be a tiger. 


Kada su šamponi u pitanju, morala sam da potpuno promenim svoju negu kose jer sam na moru iziritirala teme glave pa trenutno imam problem sa svrabom i peruti. Zato sam uzela Eucerin Dermo Capillaire šampon za suvo teme i suvu perut kako bih smirila situaciju na glavi i Hipp Baby šampon koji mi jako prija i lepo mi opere kosu. U ovim toplim danima češće perem kosu, ali se trenutno trudim da koristim samo blage šampone kako ne bih ponovo poremetila PH. 
Blonde Time Silver šampon sam kupila nedavno, ali ga još nisam probala. Ponovo sam se farbala, pa sam ovo kupila kako mi kosa ne bi onako ružno žutela. :) 
Balea mleko sa kosu sa kokosovom vodom sam kupila posle čitanja recenzija i mislim da će mojoj kosi prijati. Unapred se radujem isprobavanju ovoga. 


Kako sam postala opsednuta negom lica i kremama za lice, kupila sam i ovu Balea gel kremu za lice bez ulja. Ova je namenjena masnoj koži i meni jaako prija. Brzo se upija, koža ne ostaje masna, već osećaj bude jaako lep, a sviđa mi se i kako šminka legne preko ove kreme. 
Byphasse dezodorans sam kupila po prvi put, jer je bio na akciji u Liliju, a količina je zaista izdašna. Ovaj je sa mirisom Pamukovog cveta i veoma mi se dopada, miriše na osvežavajuće i čisto. 


Kada sam nedavno skinula gel sa noktiju, nisam imala nijedan lak zato što su se svi osušili, pa sam se dala u kupovinu novih. 
Catrice ICONails 06 Nails on fire i 02 Bloody Mary to go sam isprobala pre par dana i moram da priznam da sam zaista zadovoljna. Na noktima ostaju danima, ne skidaju se brzo, a izbor boja je fenomenalan. 
Trend it up lak u nijansi 090 još nisam isprobala, ali sam se u ovu boju zaljubila na prvi pogled. 
L'oreal lakovi su moji omiljeni već godinama i na mojim noktima stoje i po 10 dana bez ikakvih oštećenja. Moja omiljena nijansa je upravo ova 112 Blanc de lune. 


Iz Avona sam nedavno naručila ovaj Mark Top Coat i ovaj Avon True colour sprej za brzo sušenje laka. Sa ovim proizvodima moji lakovi izdržavaju duugo na noktima, a sprej mi je već posle prvog korišćenja postao omiljeni proizvod kada je lakiranje noktiju u pitanju. :) 


Llums Ink Liner sam nedavno kupila, jer sam za njega čula sam reči hvale. Veoma je precizan, izrazito crn i jako lak za nanošenje. 
Golden Rose Smokey lashes maskara je moje otkriće godine već sada, toliko lepo izvuče trepavice, doda im i dužinu i gustinu i dovoljan je samo jedan sloj da trepavice izgledaju dramatično. 
Rimmel Magnif' eyes Smoke edition paletu sam dobila pre par dana od drugarice i boje mi se jako dopadaju. Jedva čekam da se igram sa njom i isprobavam različite kombinacije. 


Kako je Catrice došao i u moj Lilly, odmah sam rešila da isprobam par stvari. Tako sam kupila ovaj Prime and fine prajmer za sužavanje pora i matiranje. Odličan prajmer i mojoj koži jako odgovara, toliko da više ne mogu da se našminkam bez njega. 
Avon Mark ruž u crvenoj boji sam uzela jer nemam nijedan crveni ruž koji nije mat, ovaj predivno sija, ali nikako da nađem priliku da ga koristim. 
Catrice Velvet matt ruž u nijansi 070 Into the Rosewoods sam takođe dobila od drugarice i ovo je baš moja boja ruža i nešto što često nosim. 


Nedavno sam dobila i set od 2 parfema iz Zare i oduševila sam se. Oba mirišu na ružu, odnosno ruža je osnovni miris, a sviđa mi se što nisu preterano jaki već baš mirišu lepo i sveže. 


Kao što ste već videli na Instagramu ranije, od Crystal Derme sam dobila paketić proizvoda i jako mi se dopadaju. U paketiću se nalaze Sun & care sa faktorom 50 koji ću nositi na bazen, Panthenol emulzija, Vaseline, Neven pomada i Olive energy cream. Uskoro ću vam napisati i recenziju jer sam skoro sve isprobala. 

To bi bilo to što se tiče noviteta u poslednje vreme. Ukoliko želite da vam pišem recenziju nekog proizvoda, pišite mi. 

Da li ste vi koristili nešto od ovoga? Pišite mi i pratite me na Instagramu ovde i FB stranici ovde.

Pozdrav, 
Lejdi Di 












3 коментара: