понедељак, 9. октобар 2017.

Maybelline Super stay matte ink


Pozdrav drage moje! :) Kao što već znate, ja obožavam mat karmine i stalno ih iznova kupujem. Do sada sam probala različite vrste i različite brendove, a kako je Maybelline jedan od brendova koje volim još od srednjoškolskih dana i početka šminkanja, morala sam da isprobam i njihov mat karmin. Danas vam donosim svoje utiske o ovom proizvodu. 



Kako je Maybelline izbacio dosta nijansi koje ja volim, dugo sam razmišljala koju nijansu da uzmem. Odlučila sam da to bude nijansa 10 odnosno Dreamer. Volim roze ruževe i često ih kupujem jer su to nijanse koje možete nositi svakodnevno. 
Pre svega, pakovanje mi se jako dopalo jer je u nijansi karmina sa belim poklopcem i zaista izgleda slatko. Četkica je klasična kao i u svim mat karminima. Ovaj ruž ima preeedivan miris i jako mi se sviđa. Lepo se nanosi, jednako i posle prvog sloja dobijete boju koja vam je potrebna. Međutim, ja uvek volim da namažem bar dva sloja kako bih bila sigurna da sam sve pokrila.


Nosila sam ga nekoliko puta od kad sam ga kupila i stalno ga imam u tašni. Primetila sam da se jednako skida i ne ostavlja one ružne linije po usnama. Potrebno mu je malo više vremena nego ostalim mat karminima dok postane mat, ali je posle jako dugotrajan i ne možete da ga skinete brzo. :) Jedina mana koju sam mu našla je to što je pomalo lepljiv kao sjaj, što ja lično ne volim, ali sam se ipak navikla i na taj osećaj. 

Nijansa na ruci

Što se dugotrajnosti tiče ovo je jedan od najdugotrajnijih karmina koji sam probala, makar u mom slučaju. Ne skida se brzo čak ni kada jedete i pijete. Ambalaža, nanošenje i miris su fantastični. Jedina mana mu je lepljivost tako da mu od 1 do 5 dajem ocenu 4,5. :) Cena je čini mi se oko 800 dinara, ali vredi svaki dinar i sigurno ću kupiti još neku nijasnu, a već sam bacila oko na ljubičastu.

Da li ste probale ovaj ruž? Šta još od Maybellina volite?

Lejdi Di :*








2 коментара:

  1. Apsolutno se slažem sa svime, savršeni su i dugotrajnost je odlična, jedina mana je po meni što neverovatno isušuje usta.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Do sada nisam imala mnogo problema sa isušivanjem usana
      , ali slažem se sa tobom da dosta isušuje. Pozdrav ☺️

      Избриши