уторак, 11. децембар 2018.

Blogmas #11 - Weleda Skin food krema


Kada bih morala da biram samo jednu kremu koju ću do kraja života koristiti za sve moguće potrebe, odlučila bih se za Weleda Skin food višenamensku kremu. Ovo je proizvod koji je svakome neophodan i za koji smatram da je potreban svakoj kući, kako za odrasle tako i za decu. Postoji od 1926.godine, a šta je u njoj toliko posebno pročitajte u nastavku...



Opis proizvoda:

Pre svega, ova krema dolazi u zelenoj aluminijumskoj tubi, sa belim zatvaračem i sadrži 75ml. Veoma je gusta, bele boje i ima karakterističan jak citrusni miris, ali se blago oseća i kamilica. 
Proizvođač kaže da je ona univerzalni spasilac suve, hrapave kože lica, laktova, ruku i stopala. 

Svi znamo da je Weleda jedan od najpoznatijih prirodnih brendova na svetu i da ima fantastične proizvode, a ovu kremu vole i mnoge poznate dame. Ono što je razlikuje od drugih je to što iako je veoma hranljiva i gusta nije previše masna, već se jako lepo upija i hrani kožu. Pored ove kreme nijedna druga vam neće biti potrebna. 

Iako imam masnu kožu lica, postoje delovi na mom licu koji su zimi isušeni, a ova krema mi taj problem rešava posle jednog mazanja. Ne masti mi lice dodatno, lepo hidrira suve delove kože, a jako brzo se upija. Nedavno sam imala problem sa isušenim delom oko usana i strašnom iritacijom, a ova krema je to rešila za jednu noć. Namazala sam je pred spavanje, a ujutru je koža bila kao nova. Koristim je i za ruke, kako bi ih dodatno nahranila, za laktove, ali i za stopala jer imam zaista suvu kožu. Obožavam to što omekša kožu, ona postane mekana, a nemate onaj ružan osećaj da ne možete sat vremena da se pomerite dok se upije. Naprotiv, ostavlja veoma lep osećaj na koži. 


Ponekad je namažem i na usne, kada previše ispucaju, ali isto tako je možete koristiti i za negovanje kožnih cipela, torbi i sličnih stvari. Potrebna je mala količina da vaše stvari izgledaju kao nove. 
Smatram da je ova krema idealna i za decu, jer sadrži sve sastojke koje sadrže i dečije kreme, ali ono što nju izdvaja je to da nema štetnih sastojaka u sebi. Weleda je u ovoj kremi opravdala sva moja očekivanja i od prvog korišćenja sam smrtno zaljubljena u ovu kremu. 

Sastav:

Voda, ulje semenki suncokreta, vuneni vosak, ulje slatkog badema, pčelinji vosak, alkohol, ester masnih kiselina, glicerin, limonen, ekstrakt dan i noći, hidrolizovani pčelinji vosak, sorbitan-olivat, ekstrakt lista ruzmarina, ekstrakt cveta kamilice, ekstrakt cveta nevena, arginin, cink-sulfat, mirisi, linalul, geraniol, citral, kumarin

Ovo je zaista fantastična krema za sve prilike, ili što bi Weleda rekla: idealna krema za pusto ostrvo. Fenomenalna je za sve vremenske prilike, i za leto i za zimu, a možete je koristiti na bezbroj načina. 
Od nedavno u prodaji možete naći i Skin food body butter, kao i balzam za usne koje ja jedva čekam da isprobam i već im se radujem.

Da li ste probali Skin food? Kakvi su vaši utisci?

Pozdrav,
Lejdi Di 





2 коментара: