среда, 29. новембар 2017.

Potrošeni proizvodi

Pozdrav drage moje! Zbog radova u stanu nije me bilo neko vreme sa novim postovima :) Ali, sada sam ponovo tu i danas vam donosim post o proizvodima koje sam potrošila u skorije vreme i mojim utiscima o njima. 



Prve dve stvari koje sam potrošila su proizvodi za kosu i oba su mi bila odlična. Prvi proizvod je Yves Rocher regenerator za farbanu kosu koji mi je bio sjajan. Moja kosa je posle ovoga bila mekana, nije izgledala slepljeno, a mogla sam lako i da je raščešljam. Zaista dobra stvar i veoma pristupačna.
Aussie je brend čijem dolasku u Srbiju sam se neizmerno radovala. Posebno sam želela da probam ovaj 3 Minute miracle tretman za kosu i kupila sam ovaj za farbanu kosu. Cena je oko 1000 dinara, ali ga često možete naći na sniženju i zaista vredi svakog dinara. Kosa mi posle ovoga bude mekana, sjajna i oporavljena a miris na njoj ostaje danima. 


Garnier Micelarni gel za umivanje sam koristila letos na moru i po povratku sa mora i tek sam ga nedavno potrošila. Lepo očisti lice, ne masni dodatno kožu, a skine svu šminku sa lica. Veoma mi se dopada kao i micelarna voda iz iste linije.
Balea penu za tuširanje sam kupila jer mi je delovala slatko i interesantno. :) Zanimljiva stvarčica, letos mi je neverovatno prijala kada sam je koristila, a miriše na kolačiće sa jagodom i veoma je slatko. Sigurno ću isprobati i ostale pene za tuširanje. 


Ducray Keracnyl gel za umivanje je jedan od najboljih gelova koje sam ikada probala. Već sam vam nekoliko puta pisala o ovome. Odličan gel, lepo matira kožu, a meni je rešio i problem sa aknama koje sam imala godinama. Imam i kremu iz iste linije, ali tek sada počinjem da je koristim pa ću vam javiti utiske. 
8x4 dezodorans je jedna od stvari koja mi nikako nije odgovarala. Miris je predivan, ne ostavlja beli trag, lepo neguje,ali miris se zadržava bukvalno dva sata i posle toga izvetri, tako da mi preko leta nije bio nikakva zaštita od znojenja jer se vrlo brzo oseti neprijatan miris. Sigurno neću ponoviti ovu kupovinu.
Sun Dance losion posle sunčanja bacam jer će mu do sledećeg leta isteći rok trajanja, ali mi je bio odličan na moru kada sam ga koristila. Lepo je hladio kožu nakon sunca i održavao je negovanom i hidriranom. 


Afrodita trake za depilaciju koristim odavno i uvek ih iznova kupujem tako da sam i sada potrošila jedne. Lepo skidaju neželjene dlačice sa lica i ne iritiraju mi kožu. Odlična stvar i ovo su jedne od najboljih tračica koje sam probala!
MBeauty maske su trenutno hit u blogosferi tako da ih ni ja nisam zaobišla i nisam se pokajala. Potrošila sam ovu crnu bubble masku koja odlično čisti lice, a i jako je zanimljiva kada počne da proizvodi mehuriće. :) 
Benefit Roller lash maskaru sam nažalost potrošila i veoma sam tužna, jer je ova maskara sigurno u top 3 najbolje koje sam probala. Ovo je bila mini verzija,a sledeći put ću kupiti full size. 


U potrošenim proizvodima našla su se i 3 pudera. Dva su potrošena, a jednom je istekao rok pa se pozdravljamo.
Catrice All matt plus je bio sjajan puder za moju masnu kožu i često sam ga koristila mešajući ga sa nekim svetlijim jer mi je bio malo tamniji. Odličan puder, dugo ostaje mat i lepo se blenda na licu. 
Aura Cover me je jedan od mojih omiljenih drogerijskih pudera jer zaista prekriva sve moguće neželjene stvari na licu. Moj je u najsvetlijoj nijansi i zaista mi odgovara. Nije težak na licu, ali ga ja najčešće koristim zimi,
Maybelline Fit me puder imam već dugo i mislim da mu je prošao rok pa se pozdravljamo. Nisam ga potrošila jer mi nijansa nije odgovarala, a i vrlo često sam prosijavala od njega. Mislim da je za osobe sa suvom i normalnom kožom ovo odličan puder. 


Mono senke ne koristim često, mada ih često kupujem jer mi se sviđaju boje. :) Ove senke sam kupila davno na nekom Essence sniženju, ali ih skoro nikada ne koristim tako da ću ih verovatno proslediti nekome. She senka je iz DM-a i imam je baš dugo tako da ću nju nažalost morati da bacim iako je nijansa predivna. 


Pozdravljam se i sa Ebelin jastučetom za lice jer imam još jedno a ovo je stajalo predugo i počelo je da se raspada. Inače sam ga koristila za čišćenje četkica.
EOS balzam mi se raspao tako da ću morati da ga bacim, ali ove balzame za usne obožavam i jako lepo neguju. Imam još dva u zalihama. :) 
Maybelline Lash sensational je odlična maskara i na mojim trepavicama je pravila čuda. :) Divno ih je izvlačila i izgledale su fenomenalno. Nažalost, osušila se, ali ću sigurno ponoviti kupovinu. 
Avon Ideal flawless korektor sam potrošila i planiram da ga nekad ponovo naručim jer je zaista odličan. Mat je, lepo prekriva, a cena mu je pristupačna.

To bi bilo to što se tiče proizvoda koje sam potrošila u poslednje vreme.
Da li ste probale nešto od ovoga i da li vam se sviđa? :)

Pozdrav,
Lejdi Di 









5 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Koristila sam maskaru koja je i meni bila odlična. Takodje je Garnier gel bio ponovljena kupovina više puta. Prošle godine sam koristila i ovaj Sundance losion koji je takodje bio ok. Što se Aussie balzama tiče merkam ga od kad se pojavio, ali se nisam usudila kupiti ga zbog malo “jače” cene. Odličan i koristan post!
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se Aussie pokazao kao sjajan balzam i stvarno se isplatio, vredi isprobati ga. Pozdrav! <3

      Избриши
  3. Super ti je post. <3
    Maskara je super imala sam je ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/28/sunny-autumn/

    ОдговориИзбриши