недеља, 18. децембар 2016.

Omiljeno u 2016. - serije

Pozdrav svima! Kako se ova godina bliži kraju rešila sam da sumiram utiske i napišem vam šta sam to volela ove godine.Biće postova i o omiljenim knjigama, filmovima i naravno kozmetici, ali za početak želim da vam predstavim serije koje sam gledala ove godine i koje sam obožavala.Pa, da počnemo.



Serija kojom sam počela ovu godinu i koju sam jako volela je Scandal. Glavni lik je Olivija Poup koja je radila u Beloj kući i zaljubila se u predsednika, koji je oženjen,Ona sada ima svoju agenciju i pomaže ljudima u najrazličitijim stvarima i u skrivanju tajni.Serija prati i njenu strasnu ljubavnu priču sa predsednikom koga glumi Toni Goldvin.Serija je puna intriga, tajni i najneočekivanijih obrta, tako da vam nikad neće biti dosadno.Inače, ovu seriju je radila Shonda Rhimes koja je radila i Grey's anatomy.


Seriju 2 broke girls pratim već 2, 3 godine.Radi se o dve devojke od kojih je jedna bila bogatašica, ali joj je zbog prevare njenog oca njoj oduzeta imovina, a otac je u zatvoru.Upoznaje devojku koja radi u lošem restoranu u Bruklinu i postaju najbolje drugarice i konobarice u pomenutom restoranu.Pokušavaju da na razne načine zarade novac, ali na kraju nekako uvek ostanu švorc.Odlična serija za opuštanje. 


Gossip Girl iliti Tračara je serija koju sam gledala kao tinejdžerka, ali mi nije bila preterano zanimljiva.Skoro sam je ponovo odgledala u jednom dahu i oduševila se.Kao što verovatno već znate, serija prati život bogatih srednjoškolaca na Menhetnu, a njihov život prati i Tračara koja na svom sajtu objavljuje njihove tajne.Puno ljubavnih priča, prijateljstava, zaista odlična serija.Moj omiljeni par su Čak i Bler i njihova ljubavna priča mi je najviše držala pažnju. 


Seriju The big bang theory takođe pratim već godinama i zaista je jedna od boljih serija.Ona prati život četvorice prijatelja koji su klasični štreberi i malo je reći čudni.Prati njihove ljubavne priče kao i njihovo prijateljstvo i ja volim da je pogledam pre spavanja jer me opušta.


Moja trenutno omiljena serija je Grey's anatomy.Mislim da je ova serija svima poznata i da nema osobe koja je nije bar jednom pogledala.Radnja se odvija u bolnici i prati život doktora u istoj, njihove ljubavne priče, različite medicinske slučajeve i slično.Ja sam je gledala davno pa sam skoro počela od 1.sezone kako bih odgledala sve što sam propustila.


Jedna od mojih omiljenih serija svih vremena je svakako Game of thrones, epska fantastika.Najneverovatnija serija ikada i nemoguće je opisati je ovako.Uglavnom, ima puno ratovanja, ljubavi, seksa, ubijanja, ali je zaista fenomenalna.Znam da ljudi ovu seriju ili obožavaju ili ne podnose.Ja sam od onih koji je obožavaju. :)


I među svim ovim stranim serijama, tu je i jedna naša koja me je kupila za sva vremena, a to je serija Ubice mog oca.Fenomenalni glumci, priča, zaista odlična serija, a sviđa mi se što ne može da se nasluti kraj.Radi se o tome da inspektor Aleksandar Jakovljević dobija prvi slučaj da reši ubistvo ćerke poznatog biznismena.Međutim, u međuvremenu, Aleksandar otkriva da je smrt njegovog oca koji je stradao pre nekoliko godina misteriozna i pokušava da reši misteriju.Nadam se da će serija imati još sezona. :)

Da li vi gledate neku od ovih serija? Pišite mi u komentarima.

Pozdrav,
Lejdi Di :*









2 коментара:

  1. Nisam niti jednu seriju baš pratila, ali sam nekada gledala Tračerice, Teoriju velikog praska i Uvod u anatomiju, ali samo nekada, par epizoda.
    Zapratila sam tvoj blog :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam gledala ove serije,ali nadam se da cu nekada ih pogledat,cine se zanimljivim :)

    Zapratile smo te :)

    sweet-girls-em.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши