среда, 5. октобар 2016.

Moja kolekcija šminke - Essence

Pozdrav svima! Pošto sam želela sa vama da podelim moju kolekciju šminke i pokažem vam šta je to što ja koristim, rešila sam da to podelim po brendovima i da svaki post bude o nekom brendu.Danas je to Essence i zaista imam dosta njihovih proizvoda kao što ćete videti u nastavku posta.



Za početak tu su dva njihova bronzera.Levo je Secret party 01 Glow of my life, a desno Sun club 02 sunny. Ovaj secret party ima blagi šimer i hladnija je nijansa, dok je Sun club potpuno mat i malo toplije nijanse, a miris mu je predivan.Oba jednako volim.



Moji omiljeni higlighter iz Merry berry kolekcije, toliko puta sam pisala o njemu, ali ga OBOŽAVAM! Kao što vidite ostala sam bez poklopca, ali nema veze.Predivan je i stalno ga koristim.



Imam 3 njihova rumenila. Ovo prvo preslatko je iz limitirane Cinderella kolekcije i ovo rumenilo sam jurila po celom gradu dok ga konačno nisam ulovila.Divno, blago, lepo se blenda i nadograđuje.Pored njega je Blush up rumenilo 10 Heat wave koje ima dve boje narandžastu i roze, možete ih koristiti odvojeno, ali ja najčešće prođem četkom po celom rumenilu.I poslednje je Matt touch blush 10 peach me up koje koristim svakodnevno i planiram da uzmem i druge nijanse, a i da probam ostala njihova rumenila.



Senke koje imam su sledeće: 70 Fox in the box sa metalik efektom, br.20 ne znam joj ime, 04 i'm blushing, 11 tiffunny i 09 raindrops on roses.Moram priznati da nisam baš zadovoljna ovim senkama, a kupila sam ih na akciji za 129 dinara.Međutim, senku iz i <3 nude kolekcije 05 my favorite tauping obožavam i koristim je za konturisanje i za oči. :)


Ovo je starija verzija palete All about nudes, sada ima više boja.Lepa paletica, praktična, ali moram priznati da sam je zapostavila.


Stay natural korektor često koristim, lepo lagano rumenilo za svaki dan, a može se koristiti i za hajlajt. :) 


Od ajlajnera imam ovaj u olovci koji mi se ne dopada, ali ga i dalje imam i ovaj Liquid eyeliner koji je fenomenalan i vodootporan i zaista dugo stoji na kapku.Moja omiljena maskara je I <3 extreme, a ovo je ona crna verzija.Odlična maskara po veoma pristupačnoj ceni.Gel olovku za oči 05 gunmetal sam takođe kupila na onoj akciji, ali moram priznati da sam se iznenadila.Zaista odlična olovka.


Ovo je olovka za obrve Eyebrow designer u boji 02 Brown.Odlična olovka za obrve koja košta oko 200 dinara.


Od olovaka za usne posedujem brojeve: 12, 05, 07 i 06.Tačne nazive ne znam jer se ne vide od nalepnice.Ove olovke se mogu koristiti i samostalno umesto ruža i ja ih tako često koristim, ali smatram da je starija verzija sam srebrnim poklopcem bila malo bolja i kremastija.


Tečni ruževi su fenomenalni, sviđa mi se što nisu mat, a lepo su pigmentovani za neku dnevnu varijantu.Ja ih vrlo često nosim.Nijanse su: 05 peach party, 03 almost real, 04 show off i 02 beauty secret.


Ovaj XXXL nude sjaj za usne imam odavno, ali ga jako volim i vrlo često samo njega nosim na usnama.Nijansa je 03 Taste the sweets.


Essence lakove jako volim, pre svega što vrlo često posle jednog sloja dobijete željenu boju, a zatim i što jako dugo traju na noktima.Nijanse možete videti na slici.




Kao što vidite imam i puno Essence četkica, a moja omiljena je ova mala iz kolekcije Wake up spring i odlična je za konturisanje.Imam jednu i u zalihama. :) 


Poslednje što imam je ova turpija za nokte koja je jedna od boljih koje sam probala.Imam još nekoliko lakova, ali nisam mogla sve da ih pronađem za slikanje.

To bi bilo to što se tiče Essenca.Da li ste vi probale nešto od ovoga?

Pozdrav, 
Lejdi Di :*






















2 коментара:

  1. Da, probala sam bas dosta Essence proizvoda, uglavnom sam bila zadovoljna mada desio se i poneki promasaj tu i tamo.. Dobra su im rumenila, olovke za usne i oci, neke maskare, itd. Sad planiram da kupim novi mat tecni ruz i tecni korektor :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam uglavnom zadovoljna svime što sam probala, mada je bilo nekih promašaja. :) Pozdrav!

      Избриши