уторак, 20. септембар 2016.

Moja nega lica

Pozdrav svima! Konačno sam našla vremena da se posvetim blogu, kod mene se svašta izdešavalo, završila sam kurs za šminkera pa nisam imala vremena da se posvetim blogu.Ali sada, kada sam to završila, vratiću se ovome i već u narednih nekoliko dana vas očekuju novi postovi i nove teme.Biće tu i novih rubrika, a jedna od njih će se zvati Let's talk about... i u njoj ću pisati o čemu god želite, vezama, prijateljstvima, školi, bilo čemu.Ukoliko vas neka tema posebno zanima pišite mi to u komentaru, a biće i rubrika Bookworm u kojoj ću vam pisati o svojim omiljenim knjigama i onima koje su mi se dopale u poslednje vreme. :) No, da ne dužim dalje vratimo se ovom postu. Pre mnogo vremena već sam pisala o tome kako negujem svoje lice i taj post možete naći ovde, a koliko se moja nega lica promenila videćete u nastavku posta.


Što se skidanja šminke i čišćenja lica tiče, koristim uporedo 2 stvari a to su Bioderma Sensibio H2O micelarna  voda i The body shop Camomile butter o kome sam vam pisala ovde i znate koliko sam oduševljena.Oba proizvoda fantastično skidaju sve sa lica, mada ja najčešće koristim Biodermu.


Od umivalica trenutno koristim Vichy Normaderm i zaista je sjajan, od kad njega koristim nemam problem sa bubuljicama i sviđa mi se što ne prosijam brzo, a ja imam izuzetno masnu kožu sklonu aknama i svim tim gadostima. :) Kao tonik koristim Garnier tonik sa grožđem, njega sam koristila i kao mlađa, a onda sam jedno vreme zaboravila na njega i sada sam ga kupila ponovo.Odličan tonik, a jako pristupačan.


Kada su kremice u pitanju ja koristim razne i stalno nešto mackam. :) Trenutno koristim Uriage Hyseac K i oduševljena sam, takođe mi pomaže kod akni i koristim ga najčešće uveče, retko kada ujutru.Ponekad ujutru volim da stavim ovaj Pantenol krem gel iz Lilija jer volim kako neguje moju kožu.Kada imam neka crvenila posle depilacija i takvih stvari koristim Sudocrem i mislim da je ovo najbolja krema za bebe, a i za nas velike. :) Za predeo oko očiju koristim Balea Aqua roll on kremicu i sviđa mi se kako neguje moju kožu oko očiju, mada ja nemam problem sa tim područjem tako da mi je to samo dodatna nega.


Volim maske za lice, ali iskreno ne stavljam ih onoliko koliko bi trebalo. Ova Freeman maska za lice mi je odlična i volim da je koristim, sviđa mi se šta radi mojoj  koži.Ovo je ona glinena sa nanom i limunom.Takođe, trenutno koristim i ovu Avon masku, ali sam je probala tek nekoliko puta.Ipak čini mi se da ćemo se lepo slagati. :) Ovo malo je Baleina peel off maska sa hamamelisom, sviđa mi se osećaj na licu posle korišćenja ove maske i uvek kod sebe imam neke od ovih maskica za jednokratnu upotrebu. :) 


Negom lica smatram i skidanje neželjenih dlačica sa njega,Ja sam fan ovih trakica jer nemam uvek vremena da odem u salon kako bi mi to sredili.Trenutno koristim ove Afrodita i veoma sam zadovoljna njima kao i svim njihovim proizvodima.


Uz onu Vichy umivalicu koristim i ovu četkicu za čišćenje lica iz Avona i ona mi dodatno skine ukoliko je ostalo nešto od šminke. :)

To bi bilo to što se tiče moje nege lica, napominjem da ja nisam dermatolog i da je ovo samo način na koji ja negujem svoju kožu i meni se pokazao kao dobar. :)

Da li vi koristite nešto od ovoga i kakvi su vam utisci?

Pozdrav,
Lejdi Di :*

Možete mi pisati i na mail dusicaantic93@gmail.com








6 коментара:

  1. Super post. Moraću da probam ovu pantenol kremu, jer sam čula dosta pohvala. A verujem da je mojoj suvoj koži neophodna. Moram ti reci da koristiš dobre proizvode.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ispobala svašta i ovo mi se stvarno pokazalo kao najbolje. :) A bez pantenola nista. :)Pozdrav! :*

      Избриши
  2. Super post!Krema deluje odlicno!!Blog ti je divan,ako zelis uclani se na moj pa se javi da uzvratim!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Trenutno ništa ne koristim osim sapuna, morat ću nabaviti neki od ovih proizvoda.
    Aminique.blogspot.com

    ОдговориИзбриши