недеља, 5. април 2015.

Moji omiljeni lakovi


Pozdrav svima! Pošto sam vam predstavila svoje najdraže karmine, rešila sam da vam pišem i o svojim omiljenim lakovima za nokte. :) Ovo su lakovi koje najčešće nosim, naravno imam ih mnoooogo više, ali u većini slučajeva mažem ove lakove. :) Pa, da počnemo. :)



Seche Vite - iako ovo nije lak kao lak (wtf :D ) već top coat,  ovo je nešto bez čega ne mogu kada je lakiranje noktiju u pitanju.Ovaj top coat je nešto najbolje što sam ikada koristila, produži mi trajanje laka čak i do nedelju dana, daje noktima sjaj kao da imam gel na njima, a što je najbitnije osuši lak BUKVALNO za minut tako da ne moram da čekam i budem nesposobna pola sata posle lakiranja noktiju. Sjajna stvar! :)


Sixteen cosmetics No.418 - Ove lakove sam relativno skoro pronašla u Lilly - ju i bila sam oduševljena i cenom i izborom boja.Zaista imaju sve moguće boje.Ovu sam poslednju kupila, ali je najviše volim, neka nežna ljubičasta boja, dovoljan je jedan sloj da izgleda ovako.Traje dugo i zaista se brzo suši.Ukoliko niste, probajte ove lakove, vrlo često se mogu naći na akciji za nešto više od 100 dinara. 
Essence the Nudes 07 hope for love - Ovaj lak je iz najnovije Essence kolekcije i ne znam koji mi se od tih lakova više sviđa, ali sam za početak kupila ovaj. :) Četkica im je odlična, vrlo brzo i lako se nanese lak i potreban je jedan sloj.Dugotrajnost mu nije jača strana, ali bez obzira na to ja sam oduševljena ovim lakom.
China Glaze 1293 Spring in my step - ne znam da li više volim boju ovog laka ili to što mi ga je kupio verenik <3 :) Divna baby roze prolećna boja :) Lepo stoji i na dugim i na kratkim noktima, jedina mana mu je što je potrebno više slojeva da bi boja ispala ovakva, ali i to mu je oprošteno. :)


Essence colour & go 109 off to Miami! - Predivna koralna nijansa ovog laka je ono u šta sam se zaljubila na prvi pogled.Odličan je, četkica je super i namaže lak u dva poteza.Dovoljan je jedan sloj i izgleda ovako, odlične je gustine, ali takođe nije puno postojan. :)
Golden Rose Color expert 56 - Iako nisam volela plave lakove, posle ovog laka sam počela da ih kupujem.Ovo je neka nijansa između plave i tirkizne ali je prelep, letnji lak.Ima debelu četkicu, dobre je gustine i traje dosta dugo na noktima. :)
China Glaze 1301 Metro pollen - tin - Još jedan China Glaze lak koji je baš za proleće.Boja između narandžaste i žute.Ovo je jedini lak u ovoj nijansi koji imam, ali mi se jako svideo i nisam mogla da odolim :) Takođe, mana ovom laku je to što je potrebno dosta slojeva da bi izgledao ovako. :)


Flormar Supermatte M103 - Ovo je naaaajbolji beli lak ikada! Kad sam ovo otkrila nikada više neću kupovati druge bele lakove :) Pre svega, posle prvog sloja izgleda ovako pa ne moram da prelazim po 100 puta. Zaista je mat i duuugo traje na noktima :) Obavezno probajte :) Ja obooožavam Flormar lakove!



To bi bilo sve za ovaj post, pisala bih još ali bih vas onda udavila :D Verujem da će se ovaj post dopasti mojoj dragoj GleeTree92 i obavezno pogledajte njen blog i šta to ona radi sa noktima ukoliko već niste videli! :D 

Da li vam se dopadaju ovi lakovi i imate li neki od njih?

Pozdrav, 
Lejdi Di :*










2 коментара:

  1. Ja otvorim blogger, skrolam, skrolam ono O_O ahahha mislim se udavih sve cure da pišu o lakovima :D <3 Od tvojih favorita imam samo ova 2 essence laka i obožavam ih. :D Sve su boje prekrasne al ja toliko slušam, gledam, čitam o tome Flormar laku da ga moram negdi nabavit :D Nadan se da bude još ovakvih postova i hvala na spominjanju draga :D <3 :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahahah :D Nema na čemu draga :D Ako nadjes Flormar obaaavezno probaj, meni su odlični i ne moram da mažem po 100 puta, ma fenomenalni lakovi, obavezno probaj! :D :* <3

      Избриши