недеља, 18. јануар 2015.

Golden rose Velvet matte ruževi - recenzija


Pozdrav svima! Već duže vreme planiram da napišem ovu recenziju ali se uvek nađe nešto drugo o čemu bih pisala post, pa je ovo tek sad došlo na red.Takođe, želim da se izvinim svim čitateljkama što me dugo nije bilo, ali ovih dana sam imala lep događaj, momak me je zaprosio, tako da nisam imala vremena da napišem post jer smo morali da se viđamo sa ljudima kako bi proslavili, tako da sam tek sad našla vremena za post. :) Evo i jedne sličice :) 


Pa, da počnemo sa recenzijom. Velvet matte karmine sam dugo tražila ali bi se svaki put kada ja odem da ih kupim oni prodali.Konačno sam ih našla pre dva meseca i kupila sam ih u nijansi 01 i nijansi 15.Jedna je jarko crvena a jedna je nude nijansa.


Ruževi su postojani, i zaista su mat, nemaju nimalo sjaja što se meni jako sviđa.Dugotrajni su i veoma pristupačni, koštaju oko 250 dinara što je jako malo za mat karmine.Pigmentovani su jako i boja je veoma postojana i kod jednog i kod drugog karmina.Takođe, ono što mi se dopada je što kada ih skinem ne ostaje onaj ružan trag karmina na usnama, već se sve skine. Više sam koristila ovu nude nijansu za dnevne varijante i veoma je postojan.Mogu i da jedem i da pijem, a karmin se ne skida.Takođe usta ne izgledaju preterano suvo, ali je po mom mišljenju pre stavljanja potreban neki proizvod za negu usana.Takođe, volim što se ne uvuče u nabore na usnama pa ne izgledam bolesno sa ovom nude nijansom. :) Jako mi se sviđaju i svima ih preporučujem, planiram da kupim još neku nijansu. :) 

Evo kako izgledaju boje:


Da li se vama sviđaju Golden Rose Velvet matte ruževi? Koje ste nijanse koristile i koje preporučujete?

Pozdrav,
Lejdi Di :*







12 коментара:

  1. Одговори
    1. Ja sam ih nasla u Boru, ali sam cula da ima u nekim Lilly drogerijama. Pozdrav! :)

      Избриши
  2. Izgledaju prekrasno, i čula sam za njihove matte ruževe, ali ih nemogu nigdi nać u svome području :/ ČESTITAM NA ZARUKAMA woooohooo :D Volite se i uživajte, baš mi je to bilo lipo za pročitat :D :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mozemo da se dogovorimo da ti ja posaljem odavde neki ruz :) Hvala draga punooo :D :*

      Избриши
  3. Meni su super ovi ruzevi, a omiljeni mi je u nijansi 02 :)
    iii cestitam :D :D

    ОдговориИзбриши
  4. Cestitke za veridbu, puno sreceee :) :)
    ruzevi su divni :)

    ОдговориИзбриши
  5. Jaoo, bas lepoo, cestitam ti od <3
    Inace, nijanse ruzeva su divne, dopadaju mi se jako obe nijanse ali ih kod nas nisam videla :/.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Marija :) Ja sam ih nasla u jednoj maloj parfimeriji, obicno u takvim parfimerijama mozes da iz nadjes :) Pozdrav! :)

      Избриши
  6. Jaoo, bas lepoo, cestitam ti od <3
    Inace, nijanse ruzeva su divne, dopadaju mi se jako obe nijanse ali ih kod nas nisam videla :/.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno i izvinjavam se, tek sam sad videla komentar :) Ja nalazim u lokalnoj parfimeriji ali sam nesto cula da ce ih uskoro biti u Liliju :) Pozdrav! :)

      Избриши