среда, 28. јануар 2015.

Blush 32 četka - recenzija


Pozdrav svima! :) Dugo sam tražila dobru četku za tečni puder i na kraju sam našla ovo savršenstvo (ne preterujem) od četke.Pre nje sam koristila Blush 34, ali ona mi je bila premala i stavljanje pudera je trajalo predugo tako da sam odlučila da kupim ovu i nisam pogrešila.Ukoliko ste u potrazi za dobrom, a pristupačnom četkom, potražite ovu u Alexandar cosmetics-u.Cena je 515 dinara. 


Blush 32 je sintetička četka.Idealna je za nanošenje tečnog pudera, baze, rumenila, za blendovanje itd.Jako je dobra za blendovanje.Koristim je bukvalno za sve i svašta i ne odvajam se od nje nikad, uvek mi je u neseseru.Gusta je i nije preterano tvrda, a ni preterano mekana tako da se proizvod nanese jednako i lako.Ova četka mi je skratila vreme stavljanja pudera.Kod ove četke najviše volim što proizvod nanosi jednako i lako blenda, tako da ne izgledam kao da sam plastificirana.


Osim za tečni puder, ja ovu četku koristim i za rumenilo, bronzer i sve ostalo.Proizvod nanese tačno onoliko koliko treba, ni previše, ni premalo i sve se lako izblenda.Takođe, koristim je i za puder u kamenu i odlična je i za to.Već ste primetili da sam zaljubljena u ovu četku i da je ona multipraktik, meni je ona mnogo četki u jednoj. :) Lako se pere i vrlo brzo postane čista. :) Ukoliko već nemate ovu četku, a želite dobru četku za puder i sve ostalo, trk u Alexandar cosmetics po svoj primerak! :) 

Koje su vaše omiljene četke? Da li ste probale neku Blush četku?

Pozdrav,
Lejdi Di :*





6 коментара:

  1. bas sam ovu kupila pre 2nedelje to je moja prva cetka za puder a uzela sam je na preporuku devojaka koje rade u Aleksandru, dosla sam namerom da kupim bockalicu i nisam se pokajala sto sam ovu kupila savrsena je stvarno :D

    ОдговориИзбриши
  2. Baš tražim četku za puder, ova izgleda prekrasno i drago mi je da ti se sviđa :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako naletis na ovu cetku obavezno je kupi, odlicna je, a i cena je pristupacna! :D Pozdrav! :)

      Избриши
  3. Odavno sam je snimila i resila da je kupim ali nikako i da to uradim, pre svega mi je potrebna za nanosenje tecnog pudera a vidim da se tebi lepo pokazala.. Valjda cu se ovih dana konacno nakaniti da odem da je uzmem :)

    ОдговориИзбриши