четвртак, 25. јануар 2018.

Top 5 proizvoda ispod 1000 dinara - šminka


Pozdrav drage moje! Odavno planiram da vam pišem o proizvodima koje volim i redovno koristim, a imaju pristupačnu cenu. Redovno vam pišem o svojim favoritima, a sada sam rešila da vam napišem malo drugačiji post, a to su 5 proizvoda koje volim, a koštaju manje od 1000 dinara. Danas vam donosim šminku, a uskoro vas očekuje i post o kozmetici. Pa, počnimo.



1. Hajlajter Goddess of Love brenda I ❤ makeup, odnosno Makeup revolution imam već nekoliko meseci i obožavam ga. Daje predivan sjaj licu, a neverovatno je pigmentovan čak može da se uporedi i sa nekim high end hajlajterima. Lepo se blenda, predivno istakne jagodice i od kad ga imam samo njega koristim. Ima čak 10 grama što je zaista ooozbiljna količina, a košta oko 800 dinara i možete ga kupiti u Alexandar cosmetics-u. Moj je u nijansi Goddess of faith. Obratite pažnju na ovaj hajlajter, ima ga u još nekoliko nijansi, a odnos cene i kvaliteta je odličan.
2. Aura contour palette je moja omiljena paleta za konturisanje od kad se pojavila. Ima 4 nijanse, 2 za konturisanje, jednu banana nijansu za područje ispod očiju i hajlajter. Predivna paleta, odlične pigmentacije i izbor boja je odličan. Lako se nanosi i blenda i sjajna je stvar i za početnike. Postoji u svetlijoj i tamnijoj nijasni, a moj je u tamnijoj varijanti. Košta oko 700 dinara i možete ga naći u svakoj drogeriji.


3. Korektor o kome svi pišu već godinama, a u našu zemlju je stigao tek prošle godine je za veoma kratko vreme postao moj omiljeni korektor. Već znate da je reč o Catrice kamuflaži. Odličan korektor, divno pokriva sve i jako se lepo blenda i nanosi. Više o njemu sam vam već pisala ovde. Možete ga pronaći u DM-u, a cena mu je oko 400 dinara.
4. Olovka za obrve koju sam otkrila pre mesec dana i odmah mi je postala favorit je Max Factor Brow shaper. Fenomenalna olovka, precizna, lako možete da iscrtate dlačice, ne razmazuje se i veoma je dugotrajna.Moja je u nijansi 20 Brown. Ovo je jedna od najboljih olovaka koje sam probala, a čini mi se da sam je platila oko 700 dinara.
5. Već i ptice na grani znaju koliko volim Golden rose tečne mat karmine i da su moji omiljeni karmini ove vrste. Pigmentacija odlična, lepo se i jednako nanose, dugotrajni su, ne isušuju preterano usne, a izbor boja je fenomenalan. Ja obožavam nijansu 10 još od kada se pojavila. Cena je oko 400 dinara i možete ih pronaći u bukvalno svakoj drogeriji.

To bi bilo to što se tiče mojih omiljenih proizvoda ispod 1000 dinara.
Da li vi volite i koristite nešto od ovoga?

Pozdrav,
Lejdi Di ❤





3 коментара:

  1. Svidja mi se lista, hajlajter mi je najvise privukao paznju. glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Svidja mi se lista, hajlajter mi je najvise privukao paznju. glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши