уторак, 14. јун 2016.

Golden rose Longstay liquid matte lipstick br.10


Pozdrav svima! Odavno nisam pisala recenziju o nekom proizvodu, a kako je ovo nešto novije na tržištu i imala sam vremena da isprobam, rešila sam da recenzija bude o tome. :) Pre nekih mesec dana kod nas su se pojavili ovi Golden rose tečni mat ruževi i svi su na sva zvona pričali o njima, a najveća potražnja je bila za ovom nijansom. I naravno kako moram uvek sve da isprobam, a do sad sam volela sve njihove ruževe, morala sam i ovaj da imam.

Unapred se izvinjavam što sam zaboravila da sačuvam kutiju. :) Dakle, nijansa je br.10, tražila sam je u svim parfimerijama i jedva sam je našla u jednoj lokalnoj jer je svuda bila rasprodata.
Ruž dolazi u klasičnoj crnoj Golden rose kutiji, a bočica mu je kao što vidite staklena i veoma lepa.Ima 5,5ml proizvoda, dermatološki je testiran i rok trajanja je 12 meseci.


Pre svega, miris mu je isti kao kod Nyx tečnih karmina i miriše na kolačiće.Jako se lepo i jednako nanosi i ne ostavlja one ružne fleke.Boja je čudna, ali i veoma lepa ima i sive i neke lila nijanse.Dovoljan je jedan sloj kako bi se boja dobila i nije potrebno mazati ga još jednom.Četkica je ona pljosnata tako da je laka za nanošenje i veoma je precizna.Piše da je kissproof i zaista jeste, naravno, ostavlja trag kada prislonite usne negde, ali ne kao neki drugi ruževi.Ja sam ga stavljala kad sam išla na posao i ceo dan mi ostane na usnama, čak i kada počne da se skida ne skine se sva boja već samo jedan mali sloj tako da je i dalje na usnama.Ne moram da ga popravljam stalno u toku dana i to mi se veoma sviđa.Prilično se teško skida i ja ga uglavnom skidam dvofaznim sredstvom jer mi uvek nešto ostane.Takođe, ono što mi se možda najviše sviđa je što mi skoro uopšte ne isuši usne.

Ovo je već postao jedan od mojih najdražih ruževa i planiram da probam i druge, letnje nijanse.Kao i uvek Golden rose me je oduševio svojim proizvodima, a poznato je da ja obožavam njihove karmine.Što se cene tiče nisam sigurna, ali mislim da je oko 400 dinara.Fenomenalan ruž i od 1 do 10 dala bih mu ocenu 11. :)

Da li ste vi probali ove ruževe i kakvi su vaši utisci?

Pozdrav, 
Lejdi Di :*




4 коментара: