петак, 29. април 2016.

Šta sam to potrošila u poslednje vreme?

 

Pozdrav svima! Kao što znate dugo me nije bilo, baš, baaaš dugo i izvinjavam se zbog toga.Trudiću se da od sada redovno objavljujem postove i da se družimo, razmišljam i da nastavim sa snimanjem videa pa ukoliko želite da se družimo i tamo recite mi. :) A sada da počnemo sa proizvodima koje sam potrošila, ili odlaze u kantu iz drugih razloga...



Što se tiče gelova za tuširanje dosta sam potrošila u poslednje vreme.Kao što vidite u nekima je ostalo još malo, ali nemam živaca da pokušavam da i to iskoristim.Potrošila sam sledeće:
  • Palmolive feel good gel za tuširanje mi je kao i svaki njihov gel bio fenomenalan, lepo mi je hidrirao kožu i jako mi se sviđao slatkasti miris. :)
  • Fa coconut milk najdivniji miris kokosa, lepo neguje i miris se dosta zadržava na koži. :)
  • Balea gel za tuširanje malina i limun trava - ja obožavam Baleine gelove i svaki put se trudim da probam neki drugi i svi su mi odlični.
  • Avon red berries bubble bath - najdivniji gel za tuširanje, bio je u novogodišnjem katalogu i baš tako i miriše nekako zimski, baš onako praznično.Trebalo mi je dosta vremena da ga potrošim.:)

Što se šampona i regeneratora tiče ovog puta sam potrošila:
  • L'oreal elseve color vive - jedan od mojih omiljenih šampona i uvek mu se rado vraćam, lepo opere kosu i ne ispira mi previše boju. :)
  • Nivea repair & targeted care regenerator - odličan regenerator, trenutno koristim i šampon iz ove linije pa ću vam javiti utiske. 
  • Dove damage solutions intense repair šampon - volim sve Dove proizvode pa mi se i ovaj šampon dopao i nadam se da ću uskoro probati i ostale. :)

Od proizvoda za lice potrošila sam:
  • Alverde dvofazni odstranjivač šminke - jedva sam ga potrošila, pokušala sam da pronađem zajednički jezik sa njim ali nije uspelo, oči su me užasno pekle tako da ga više neću koristiti. :)
  • Balea gel za umivanje sa voćnim kiselinama - odličan gel za moju masnu kožu, veoma mi se dopao i probaću i ostale Baleine gelove za umivanje.
  • Mixa micelarna voda - odlična micelarna i cena joj je veoma pristupačna, sigurno ću je ponovo kupiti.
  • Balea flud za lice od maline - nažalost zaboravila sam na njega pa ga nisam potrošila do kraja, ali je bio odličan, probala sam ga i kao prajmer i lepo zagladi kožu i pripremi je za šminkanje.
  • Deborah BB krema 5u1 - o ovome sam već pisala u nekim postovima i ovo je jedan od mojih favorita prethodne godine.Odlična BB krema. :)

Kao što sam u nekim postovima pisala, ja ne volim depilacije voskom pa nejčešće koristim brijače, a samim tim i gelove za brijanje.Ovog puta sam potrošila dva:
  • Bic soleil lady - njega koristim već godinama i uvek mu se vraćam, odličan gel.
  • Balea gel za brijanje vanila - odlično miriše i Baleine gelove jako volim, ali kako DM-a nažalost nema u mom gradu onda nemam priliku da ih stalno kupujem. :(

Ove proizvode nisam stigla da potrošim do kraja, ali sam bila jako zadovoljna njima. :)
  • Balea krema za ruke sa maslinom - odlična kremica, jako hranljiva i ruke su mi bile divne posle korišćenja, nažalost, nisam stigla da je potrošim.
  • Balea urea krema za stopala - ni nju, kao ni kremu za ruke nisam stigla da iskoristim, ali je i ona bila odlična i stopala su mi bila mekana posle nje.Generalno, volim sve Balea kreme.
  • Lilly uljani odstranjivač laka za nokte - njega koristim već nekoliko godina i isključivo njega kupujem jer mi se sviđa što nema aceton, a odlično skida svaki lak.

A sada malo mirišljavih stvari :)
  • Guess seductive parfem - dobila sam ga na poklon u setu sa gelom za tuširanje i miris me je oduševio, slatkast je i dugo se zadržava. :)
  • A sada, moje najveće iznenađenje :) Ja sam bila ludoo zaljubljena u Garnier neo dezodoranse ali znate i sami da sam se žalila na one u kremi jer mi je pola proizvoda ostajalo unutra.Ovo me je oduševilo jer konačno mogu da iskoristim ceo dezodorans, miris je divan miriše onako na čisto, a prskalica mu je u obliku kruga i jako dugo traje. :)
To bi bilo to što se tiče potrošenih proizvoda, nadam se da i vi volite neke od ovih proizvoda.
Da li se i vama sviđaju?

Pozdrav,
Lejdi Di :*
















5 коментара:

  1. Анониман7. мај 2016. 07:39

    Lejdi, pa gde si ti :)? Lorealov Color Vive mi je medju omiljenim samponima, Mixa micelarna me nikad nije razocarala takodje :). Bic Soleil gel cesto koristim ( sada imam Velnein, iz Lilija, super je i on ), Baleini gelovi / pene za brijanje mi se nekad dopadnu, nekad ne. Baleina krema za ruke s maslinom je dobra, a Neo imam, medjutim nekako nismo kliknuli.. Da li mi miris smeta, ne znam, izgleda da ipak vise volim stikove... Vidim da imamo dosta zajednickih proizvoda :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvini sto kasnim sa odgovorom, nije me bilo neko vreme. :) Zaista volimo puno istih stvari. :) Pozdrav! :*

      Избриши
  2. Nisam probala nista sem ovog acetona, i meni je super.Taj Balein gel za brijanje bas hvale, moram probati.Pratim te, poseeti moj blog ako zelis :)
    jeleninkutak24.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Deborah BB je najbolja od svih koje sam ikada probala!

    ОдговориИзбриши