среда, 23. децембар 2015.

New in


Pozdrav svima! Pošto su u prethodnom postu bili potrošeni proizvodi red je ovog puta na novitete! :) Ima ih dosta, tako da skuvajte kaficu, smestite se pa da počnemo! :)



Balea dvofazni odstranjivač šminke - ovo sam dobila na poklon od budućeg devera i hvala mu do neba! :) Odličan je, jako lepo skida šminku i ne iritira područje oko očiju. :)
Nivea dezodorans - ovo je onaj klasični Nivein dezodorans kupila mi ga je mama i zadovoljna sam. :)
L'oreal Elseve total repair 5 leave in - odličan proizvod, posle ovoga lako raščešljam kosu, a miris traje do sledećeg pranja.
Bioten Skinnergy break free krema za lice - lepa kremica, prijatna, brzo se upija a koža ostane hidrirana.Mislim da ću nastaviti da je koristim.
Avon kupka Red berries - diiiivna kupka, miriše baš onako novogodišnje.Koštala je nekih 270 dinara a ima 500ml.
Sudocrem - ovo je inače krema za bebe, ali znam da je moja drugarica koristila za ekcem.Ja sam imala problem da mi je koža na ruci pocrvenela i ispucala od flastera u bolnici pa sam kupila ovo da probam.Polako rešavam problem, ali ukoliko znate još nešto što bi pomoglo pišite mi! :)


Essence četkice - ove četkice su iz one limitirane kolekcije. Ja sam kupila sve 3 za lice i ove 2 male za oči i svima sam prezadovoljna, a i preslatke su pa nisam mogla da odolim, morala sam da ih imam sve i nisam se pokajala. :)


Ebelin jastuče za piling - takođe poklon od devera :) Imam već jedno, ali ovo koristim za pranje četkica i odlično je u obe svrhe. :)


Golden Rose vision ruž u nijansi 125 - dugo sam tražila ruž u ovoj boji i kada sam našla ovaj bila sam presrećna , a i jako volim Golden Rose ruževe.Dugotrajan je, lepo se nanosi i planiram da kupim još neke iz ove linije.
Essence lak u nijansi i <3 my blue jeans - predivan plavi lak, a posebno mi se sviđa što je mat.
Rimmel Kate ruž u nijansi 33 - ovakva nijansa mi je trebala za svaki dan, posebno kada radim.Lepo se nanosi, a miriše najlepše na svetu na karamele. :)


Essence Merry berry lak u nijansi 02 purple on purpose i hajlajter - diiiiivni, ja sam oduševljena ovom kolekcijom i mislim da je najbolja do sad. :)

A sada TA DA DA DAAAAAA! :) Paleta koju sam dobila na poklon od mog dragog i hvala mu na tome :) Sleek i-Divine snapshots palette, predivna sa fenomenalnim bojama i koristim je gotovo svakodnevno od kako sam je dobila.Lepo se blenda, pigmentacija je ludačka, ali  zaslužuje poseban post pa ćete tamo čitati više o njoj. :)




Essence olovka za usne - takođe poklon od devera :) Nijansa je prelepa ali ne znam tačan naziv jer je deklaracija preko naziva. :)
Maybelline master shape olovka za obrve - odlična olovka, kremasta, češljić na kraju je odličan, ali sam je nekoliko dana pre pisanja ovog posta izgubila. :(


L'oreal True match puder 3.D/3.W Golden beige - ovaj puder sam kupila pre 2 dana i zadovoljna sam, ali videćemo na dalje biće recenzija i o njemu. :)
Neutrogena visibly clear gel za umivanje - onaj narandžasti mi nije odgovarao pa sam htela da isprobam i ovaj i mislim da će mi više odgovarati. 
Essence olovka za obrve - kupila sam je pošto sam izgubila onu.Nijansa je 02 brown i dobra je, lako se radi sa njom, nije previše tvrda, ali je tvrđa od Maybellinove.
Golden Rose Velvet matte 21 - ruž u nekoj naranžastoj nude nijansi, meni idealan za svaki dan,a već znate da sam luda za ovim ruževima.


P.S. izvinite zbog ovog umazanog dela. :)


Eucerin Dermato clean micelarna voda - dugo sam želela da je probam i našla sam je na akciji u Lilly- ju pa sam to shvatila kao znak da treba da je uzmem. :) Polažem velike nade u nju. :)

I došli smo do kraja ovog posta, nadam se da vas nisam mnogo udavila :) Da li ste vi probale nešto od ovoga? I da li želite recenziju nekog proizvoda? :)

Pozdrav, 
Lejdi Di :*















4 коментара:

  1. U Avonu imas kupku sa čokoladom i pomorandžom. Uh... planiram i ja da kupim ovaj loreal puder, ali prvo moram da potrosim bar jedan od mojih 10 :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Puder je odlican, ja sam odusevljena! Obavezno probaj, a obraticu paznju na tu kupku :) Pozdrav! <3

      Избриши
  2. Fini noviteti :). I ja volim GR Matte i Vision ruzeve, kao i Essence olovke :). Kupila sam True Match pre neki dan, 3.R / 3.C Rose Beige, super mi je, mada za pola nijanse tamniji od mog tena. Pozdrav ! Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je ovaj malo tamniji, ali znam za sledeci put. :) A GR ruzeve obozavam i cene su im pristupacne a odlicni su! :) Pozdrav! <3

      Избриши