четвртак, 8. октобар 2015.

New in


Pozdrav svima! Nije me bilo mesecima jer sam spremala diplomski i imala sam razne druge obaveze, a imala sam i mali odmor i izvinjavam se zbog toga. :) Sada sam konačno diplomirala, završila sve što je trebalo i vraćam se pisanju. :) Danas vam donosim jedan post o novitetima koji su se našli kod mene, ali ovo je samo deo novih proizvoda, a o ostalim ćete čitati u nekom od narednih postova. Pa, da počnemo polako. :)



Akvabent aktivni kiseonik - ovo sam kupila pre otprilike 3 meseca i koristim ga redovno i zaista mi se popravilo stanje na licu.Takođe sam ga koristila posle depilacije i vrlo brzo mi je smirio kožu i ja sam prezadovoljna ovim proizvodom.
Bioten tonik - ovom toniku ću posvetiti poseban post jer sam jako zadovoljna kako moja koža reaguje na njega, tako da ćete o njemu čitati uskoro. :)
E, sad ono čemu sam se najviše radovala. :) Dok sam bila na Krfu posetila sam The body shop i tamo sam sebe počastila ovom kremom za ruke od jagode i puterom za čišćenje lica od kamilice, mislim da je ovo jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda.Zadovoljna sam kremom, a još više ovim puterom (ne znam kako bih ga drugačije nazvala) jer skine svu nečistoću sa lica i zaista je odličan.O njemu takođe želim da vam pišem u posebnom postu jer zaslužuje svu moju pažnju.


Dok sam bila na Krfu, svratila sam i u Sephoru koja je imala popuste i tamo sam kupila ovu kapsulu sa kupkom, Oil infusion sjaj i Benefit they're real maskaru koja je najbolja maskara koju sam ja ikada probala.Izvlači bukvalno svaku trepavicu posebno i izgledaju sjajno! Jedino mi je žao što nisam kupila veće pakovanje. :)
Golden rose WOW lakove sam kupila u Lilli-ju i za taj novac su fenomenalni, a sviđaju mi se sve nijanse.Ja sam se ipak odlučila za ove dve koje vidite na slici.
Flormar bronzer odnosno rumenilo sam kupila početkom leta i koristila ga tokom celog leta i mnogo mi se sviđa.Lepo se blenda, ima blagi šimer i prelepo izgleda na licu.
Maybelline maskaru kupujem iznova i uvek je držim u zalihama, a mislim da sam dovoljno pisala o njoj. :)
Sebe sam počastila i Aurinim četkicama za rumenilo i koso sečenom četkicom koju koristim za popunjavanje obrva. 


Ellen Tracy set od 5 sjajeva za usne sam dobila na poklon iz Amerike i odmah sam se zaljubila u njih.Pigmentisani su odlično i dugo traju na usnama, a ne ostavljaju lepljiv trag. 


Mixa micelarnu vodu jako volim i ona je jedna od retkih koja mi ne iritira oči, tako da je iznova kupujem. 
Rubelia šampon i balzam od makadamije sam dobila na poklon, ali ih još uvek nisam isprobala, nadam se da ću uskoro. :)

To bi bilo to što se tiče ovog dela noviteta, a drugi deo vas očekuje uskoro.Ukoliko želite posebnu recenziju o nekom proizvodu pišite mi.:) 

Pozdrav,
Lejdi Di :*









6 коментара:

  1. Dobrih stvarcica si se nakupovala. :D Cestitam na diplomiranju, hocu li ja ikada docekati taj dan. :D Nikako se rijesiti faksa.

    http://thesilhouettes1.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :) I ja sam tako razmisljala, ali sam konacno docekala taj dan :D Ima jos dobrih stvarcica, ali sam morala da ih ostavim za drugi post jer bi bilo previse :D Pozdrav! :*

      Избриши
  2. Aktivni kiseonik je zaista super stvar :) Planiram da uzmem ovu aurinu cetku ovih dana :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam odusevljena aktivnim kiseonikom :) A cetka je odlicna meni se mnogo svidja :) Pozdrav! :)

      Избриши
  3. Sve stvari su lepe :) Bioten tonik nazalost nije bio dovoljno efikasan za moju mesovito - masnu kozu ali je sasvim ok. Mixine micelarne volim, kao i ove Aurine cetkice :). Ova maskara mi je bila prosecna, vise mi odgovara Rocket, sve smo mi zene razlicite. Zanima me ovaj sampon, pa cu rado citati kad budes pisala o njemu. Pozdrav od Kristine :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas tako, sve smo razlicite, meni na primer tonik stvarno odgovara :) Hvala ti puno i nadam se da ce brzo ici obecane recenzije moram da se uklopim sa obavezama :) Pozdrav! :)

      Избриши