недеља, 25. октобар 2015.

New in - drugi deo


Pozdrav svima! Konačno vam donosim drugi deo new in-a koji sam vam obećala u prethodnom postu. :) Pa, pošto ima puno proizvoda, da počnemo. :) 



Alverde dvofazni skidač šminke - ovo sam kupila u DM - u kada sam bila u potrazi za ovakvom vrstom skidača šminke jer micelarna koju trenutno imam neće da mi skine svu maskaru.Ovo svoj posao radi odlično, cena je pristupačna, a posebno mi se sviđa što ne iritira oči.
Dove original dezodorans - ovo stalno imam u zalihama jer obožavam ovaj proizvod i kupujem ga stalno, ukoliko se desi da mi neki drugi ne odgovara.
Deborah BB cream 5 u 1  - pre nekoliko dana sam u Lilly - ju tražila dobar tečni puder i prodavačica mi je preporučila ovo.Nisam imala poverenja ali sam odlučila da probam.I oduševila sam se.Lepo prekriva, im srednju pokrivnu moć, ali može da se nadograđuje i lagan je na koži.Ovaj je u nijansi 03 Sand.
Balea deo roll - on fresh - ovo sam kupila u DM-u ali mi nikako ne odgovara.Miris traje samo 2, 3 sata i posle toga se izgubi.Nisam zadovoljna ovim proizvodom tako da ga neću više kupovati.
Essence nail polish corrector pen - ovu olovku za skidanje laka sam dugo planirala da kupim i konačno sam to i uradila.Odlično skida lak, u poklopcu imate i dopune a košta oko 300 dinara.Sigurno ću kupiti ponovo. :)
U Lilly - ju sam kupila i ove separatore za prste jer sam prethodne izgubila.Koštali su oko 100 dinara.


Aura cover me korektor - odličan korektor, pristupačne cene, prezadovoljna sam.Moj je u nijansi 153 Cream.
Golden Rose Velvet matte ruž u nijansi 11 - moj najdraži karmin i najlepša boja karmina koju imam.Prethodni sam izgubila pa sam morala ponovo da ga kupim. :) 
Golden Rose Wow lak u nijansi 61 - predivna boja, ali se brzo skida i mom su odmah otpale dlačice sa četkice.
Flormar ruž u nijansi 209 Rose wood - mat karmin koji takođe često nosim ovih dana, postojan je i moja omiljena boja ove jeseni.
Nyx butter gloss u nijansi Apple strudel BLG08 - divna boja sjaja za usne, postojan je, ne ostavlja lepljiv osećaj na usnama i miriše preeedivno.
Golden Rose ruž u olovci, nijansa 11 - opsednuta sam trenutno Golden Rose proizvodima, a ova olovka me je oduševila.Divno je kremasta, lako se nanosi, dugo traje na usnama i mat je.Šta više da tražim? :) 


Titania pinceta - obožavam ove pincete i pošto sam prethodnu izgubila ponovo sam kupila istu.
Aura olovka za usne u nijansi 49 - divna nude olovka, lako se nanosi i inače mnogo volim Aurine olovke. :) 
Blush 32 četka za puder - ovu četku obožavam, a novu sam kupila jer se prethodna raspala :)


Seche restore razređivač laka - odlična stvar, spasla mi je mnoge lakove koji su se zgusnuli.Preporučujem ga svima koji imaju puno lakova pa ne stižu da sve stalno koriste. :)
She stylezone lak za nokte u nijansi 510 - sivkasto braon boje, odličan lak, lako se maže i veoma je postojan.Ovo je prvi njihov lak koji imam i zaista sam zadovoljna. :)

To bi bilo to što se tiče noviteta i uskoro prelazim na recenzije svih ovih proizvoda. :) Pišite mi o čemu želite da čitate i šta vas zanima. Nadam se da ću se uskoro vratiti i YouTube - u. :) 

Pozdrav,
Lejdi Di :*







7 коментара:

  1. Bas si se fino ponovila :) Najvise mi se svidja Nyx sjaj i BB krema :) za kremu obavezno pisi recenziju ;) <3

    ОдговориИзбриши
  2. Imam Aurinu olovku za usta i obozvam je. Blush cetkica mi je na wish listi :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja obozavam Aurine olovke za usta.Cetkica je odlicna ja sam prezadovoljna :-) Pozdrav! :-) <3

      Избриши
    2. I ja obozavam Aurine olovke za usta.Cetkica je odlicna ja sam prezadovoljna :-) Pozdrav! :-) <3

      Избриши
  3. Lepi noviteti :) Probala sam Aurin korektor i olovku za usne, GRVM ruzeve mnogo volim (imam 08 i 12, divote:)), a imam i Flormarov Rosewood koji je odlican iako malo suvkast za moj ukus (logicno jer je supermat). Ove GR ruzeve u olovci nikako da nadjem ovde kod mene (Nis), ali bicu uporna :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam prezadovoljna ovim ruževima u olovci, obavezno ih potraži! A GRVM ruževi su sjajni. :) Pozdrav! :) <3

      Избриши