недеља, 8. фебруар 2015.

New in #3


Pozdrav svima! Dugo nisam napisala post ovakvog tipa, a pošto sam ovih dana kupila i dobila dosta novih stvari, rešila sam da napišem jedan ovakav post. :) Evo šta se našlo u novitetima... :) 


Nivea Color care & protect šampon i balzam sam našla u Dm-u za 199 dinara i naravno da nisam mogla, a da ne kupim kad je na akciji. :) Ovo je jedan od šampona koji jako volim, ali balzam nisam probala nikada, tako da ću sada imati priliku.

Dove original dezodorans je po mom mišljenju jedan od najboljih i volim da ga koristim.Ali, ako ste od onih koji ne vole "nezdrave" dezodoranse nikako nemojte da birate njega.Ja još uvek o tome ne vodim računa, ali planiram da isprobam i one zdravije varijante stikova. 

Avon senses gel za tuširanje, od meni najdraže vanile. :) Dobar je kao i svi Avonovi gelovi, ali ja mu nisam odolela isključivo zbog toga što je od vanile, ovako bih teško odlučila da naručim neki gel za tuširanje, jer više volim da pomirišem pre nego što kupim.


Garnier Essentials Hydrating night care sam dobila relativno skoro, ali se već našla u mojim favoritima, jer je odlična noćna krema.

Avon naturals essential balm opet od vanile (opterećena sam, znam) :) odličan balzam za usta, laktove i zanoktice. 

Ebelin jastuče za nanošenje šminke sam kupila jer mi se staro raspalo, ali moram da priznam da ovo uopšte nije kao prethodno iako je od istog proizvođača, ovo kao da je od plastelina i težak je za upotrebu.Da li ste vi imale ovaj problem?


Ove predivne stvarčice sam dobila na poklon od moje drugarice (Teodora, hvala) :) i oduševljena sam.Za četkice ne znam odakle su, ali su preslatke i sigurno ću ih često koristiti.

Maybelline Fit me korektor sam dugo tražila i sada sam ga konačno dobila i već sam ga isprobavala, prezadovoljna sam. 

Balea Aqua krema za područje oko očiju je jako dobra kremica.Dugo sam se predomišljala da li da je uzmem, ali dok sam ja odlučila, drugarica me je pretekla i poklonila mi. :)

Rimmel Stay matte tečni puder u nijansi 200 soft beige sam takođe dobila na poklon i odličan je, ne prosijam se brzo i jako sam zadovoljna.

Toliko o ovim novitetima, verujem da će ih vrlo brzo biti još. :) Da li ste vi koristile nešto od ovoga? Kako vam se dopadaju noviteti?

Pozdrav,
Lejdi Di :*







5 коментара:

  1. Nisan koristila baš ništa od ovoga :O Mene zanimaju recenzije svega :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bice recenzije, samo da jos malo isprobam sve i odmah se bacam na pisanje :D

      Избриши
  2. Avon naturals balzam je i meni omiljeni... Rimmel stay matte je i meni odlican, malo potezak, nije mi bas za svaki dan, koristim ga ponekad za vece :)

    ОдговориИзбриши
  3. Imam rimmel stay matt, i čekam na tvom blogu utiske. Meni je bas super

    ОдговориИзбриши