уторак, 6. јануар 2015.

Nyx paleta S 132 "butt naked" Turn the other cheek - recenzija

Svim čitateljkama, blogokoleginicama i ostalima želim srećnu Novu godinu i ostale praznike! :) Malo kasnim sa prvim postom u ovoj godini, ali ispraviću to ovih dana :) Za Novu godinu sam od dečka dobila na poklon ovu paletu koju sam duuugo priželjkivala i pošto sam mu rekla, on mi je ispunio želju (nije što je moj, ali je najbolji) :) Pa da počnemo... :)


Paleta dolazi u ovakvoj kutiji, a kada se otvori izgleda ovako: 


 

U paleti se nalazi 15 senki, 4 rumenila i 3 iluminatora.Svi proizvodi su jako postojani, senke sam koristila bez baze i trajale su celog dana, nisu se uopšte skinule, a ni uvukle u pregib kapka što je veoma retko kod senki, posebno ovih u paletama.Jako su pigmentovane pa ne treba puno proizvoda kako bi dobili izgled kakav želite.Ja sam prosto oduševljena i bojama i pigmentacijom i postojanošću.


Što se tiče rumenila, 2 imaju malo šimera, skoro pa su mat, a druga dva imaju puno šimera ali su boje predivne i meni se sve mnogo svidjaju.Takođe su jako dobro pigmentovana pa nema potrebe stavljati puno rumenila. Iluminatori su odlični, retko sam nalazila iluminatore koji mi odgovaraju ali mi se ovi jako sviđaju i stavljam ih skoro svakodnevno.Takođe imaju šimer, ali izgledaju jako prirodno na licu.Veoma su postojani i iluminatori i rumenila i mislim da je ova paleta odlična investicija. :) 


Paletu možete naći u Alexandru i košta oko 2700 dinara i stvarno se isplati, a vredi svaku paru. :) Toliko za ovaj post :) 

Da li ste koristile ovu paletu i kako vam se čini? :)

Pozdrav, 
Lejdi Di :*

















4 коментара:

  1. Ja planiram da uzmem wicked dreams, vec dugo sam zaljubljena u nju! Bilo bi dobro da si ubacila swacheve! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nažalost, nisam imala vremena da slikam swacheve ali obecavam da cu ih ubaciti u post sa favoritima uskoro! :D Pozdrav! :)

      Избриши
  2. Sjetila sam se kad je meni moj dečko nakon 2 godine kukanja oko lakova kupio svaki Golden Rose na koji je naišao jer je znao da ih želim. :D <3 Čuj, da nismo dobre, nebi ni oni bili ;D Paleta izgleda prekrasno, uživaj u njoj, a mi ćemo čekat swatcheve koliko god treba! :D :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahhahah u pravu si, tvoji komentari me uvek obraduju! :D Paleta je predivna, ja ne mogu da opisem svoje odusevljenje! :) Necete morati dugo da cekate izbacicu uskoro :) Pozdrav draga koleginice! :) :* <3

      Избриши