среда, 3. децембар 2014.

Bourjois Healthy Mix 52 Vanilla - recenzija


Kako su svi pisali hvalospeve o ovom puderu odlučila sam i ja da ga probam.I oduševljena sam! Moj HM je u nijansi 52 Vanilla i posebno mi se dopada sto ne ide na narandžasto kada ga stavim na lice.Ne traje baš 16 sati naravno,  ali ne suši kožu, a takođe i ne prosijam brzo od njega.

 Upakovan je u plastičnu flašicu sa pumpicom i ima 30ml.Ono što volim kod ovog pudera je što ne izađe puno proizvoda kada pritisnem pumpicu pa mogu da doziram koliko mi je potrebno i takođe nema efekat maske.

Ima odličnu pokrivenost (a ja imam dosta problematičnu kožu) i primetila sam da mi se od njega ne zapuše pore kao od većine pudera i ne iskače mi svašta po licu. :) Znači, nije težak i može se nositi svakog dana.Od kad sam ga kupila ja i ne koristim drugi puder.Lako se nanosi i prstima i četkicom i beauty blenderom,Takođe, lako se može i nadograđivati a i dalje neće odavati efekat maske, što je meni jako bitno.

Miris mu je odličan, miriše mi na voće i ne smrdi mi kao većina pudera (inače imam problem sa svakakvim mirisima) tako da vam nimalo neće smetati.

Cena mu je oko 1500 dinara, ali vredi svaku paru! :) Sigurno ću ga kupiti ponovo, a planiram i kupovinu korektora.


Ovo je samo da vam pokažem nijansu :)

Ovo je kad se razmaže (potrebno je još malo, ali to je otprilike to) :)

Toliko za ovaj post, kao što ste zaključili, prezadovoljna sam ovim puderom i svima ga preporučujem.
Pozdrav,
Lejdi Di :*




5 коментара:

  1. Ja ga imam u nijansi 53..I kupila sam ga jer vlada pomama za njim..I mogu reci da sam se zeznula,nekako mi istice suve delove..Imam suve obraze i masnu T zonu i ne odgovara mi.. I bas sam se danas setila da imam jos malo Mejblin Afiniton Mineral tecnog pudera i kad sam ga stavila,shvatila sam da ne moze HM da mu pridje.. Inace ne ostavljam nesto komentare,ali bas zato sto sam danas pomislila to morala sam i da napisem..:) Sto zena,sto tipova koze,sto preparata..hihiihihi..Pozdrav,dobra recenzija svakako..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :) Lepo si rekla sto zena, sto tipova koze i ja poznajem osobe kojima ne odgovara, ali meni je stvarno savrsen, mada ja imam masnu kozu, dok mi Maybellin puderi uglavnom ne odgovaraju, ali opet sve je to individualno od osobe do osobe :) Pozdrav :)

      Избриши
    2. Imam kozu sklonu crvenilu i pojavi mitesera, pa sam nakon ciscenja lica pomislila da bi mi bas Bourjois odgovarao jer pise da je bas ovaj puder navodno pogodan za sve vrste koze. Medjutim meni nekako zuckast i poslije skidanja pudera toliko mi se ljusti lice, bude suvo :-/.

      Избриши
  2. Baš bi ga volila isprobati,ali nikako da se odlučim za nijansu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja nijansa je 52 i mislim da je to najsvetlija, ja obično uzimam najsvetliju jer mi druge deluju žuto :)

      Избриши