понедељак, 17. новембар 2014.

New in #2

Pozdrav svima :) Iako nisam planirala da ovako brzo pišem još jedan new in post, desilo se da sam imala priliku da odem u Bugarsku na jedan dan i kako je tamo sve veoma pristupačno, opustošila sam njihov DM :) Zato sam rešila da vam u ovom postu pokažem šta sam sve uzela tamo. Uživajte :)
 
  • Neutrogena visibly clear gentle exfoliating wash- ovo sredstvo za umivanje sam često gledala kad god sam svraćala u Lilly i u DM kod nas, ali nikad nisam odlučila da ga kupim.Konačno sam ga sada uzela pa ću videti kako će mi odgovarati.
  • Roses from Bulgaria ružina vodica- videla sam da ružinu vodicu hvale na raznim blogovima i kažu da je jako dobra, znam da se može koristiti i za kožu i za kosu, probaću i jedan i drugi način pa ću napisati recenziju o tome.
  • Essence pure skin toner & powder- Ovaj tonik sam uzela samo zbog toga što kod nas nema essence proizvoda za negu lica, tj. bar u mom gradu nema.Ovo je tonik koji u sebi sadrži puder i daje licu mat efekat, što bi trebalo da bude odlično za moju masnu kožu.
  • Hipp Gesichtscreme sensitiv- obožavam Hipp kreme i uglavnom samo njih i koristim za lice, pa sam uzela i ovu sa pumpicom da isprobam, jer mi se jako svidelo pakovanje.

  • Bourjois Healthy mix- Ovaj puder gledam jako dugo i čitala sam sve moguće recenzije o njemu, ali nekako uvek kupim nešto drugo.Pošto sam u Bugarskoj naletela na njega dok je bio na akciji odlučila sam da ga kupim i za sad sam prezadovoljna.Moj je u nijansi 52 Vanilla.
  • Balea duschgel Black secret- Ovaj gel za tuširanje postoji i kod nas, ali sam ga ja tamo kupila jer ga u mom DM-u još uvek nije bilo.Predivan je, miriše na vanilu i narandžu i dobar je kao i svi Baleini gelovi za tuširanje.
  • Cien dezodorans- Ovo sam kupila sasvim slučajno kada smo svratili u Lidl, jer je ceo Lidl mirisao na ovo.Predivno miriše, ima miris na neke dečije žvake i jako mi se svidja.Međutim, nisam ga još isprobala.

  • Essence pure skin SOS spot killer anti-pickel tupfer- Ovo je antibakterijski proizvod koji se stavlja direktno na bubuljicu i isušuje je.Bele je boje, ima četkicu unutra, kojom se nanosi na željeno mesto.Nisam ga još isprobala da li stvarno radi, ali neverovatno smrdi. :)
  • Essence pure skin purifying face strips- Ovo su tračice za mitisere koje sam uzela čisto da isprobam, ali ih još uvek nisam koristila.Unutra ima 3 kesice i u svakoj se nalaze po 2 tračice (za bradu i čelo).Kada budem isprobala napisaću detaljnu recenziju i mislim da će to biti do kraja meseca.
  • Ebelin jastuče za piling- Jastuče za piling sam videla kod mnogih blogerki, ali se u mom DM-u prodalo pa sam ga kupila u Bugarskoj.Znam da se može koristiti i za čišćenje četkica pa ću ga isprobati na oba načina.

  • Aura small angled brush- Ova četkica je kupljena kod nas, ali je ušla u ovaj post jer je kupljena pre par dana. Košta 199 dinara u Lilly-ju i jako mi se sviđa, međutim, potrebno mi je još malo vremena da je isprobam, kako bih imala kompletno mišljenje o njoj.
  • Rimmel Stay Matte- O ovom puderu sam čitala dosta recenzija i ispunio je sva moja očekivanja.Oduševljena sam ovim proizvodom i uvek ga nosim sa sobom.Nijansa je 001 Transparent.
  • Rimmel blush- Predivno rumenilo u nijansi 150 Live pink.Izuzetno je pigmentovano, dugo ostaje na koži i kupiću sigurno još neku nijansu.
  • Ebelin beauty blender- Ovaj blender je kupljen kod nas i koštao je nekih 300 dinara.Odličan je, obožavam ga, jer kada njim nanosim korektor i puder to izgleda prirodno.Prala sam ga već par puta i ništa se na njemu nije promenilo. :)

  • Essence longlasting eye pencil- Stalno sam u potrazi za dobrim olovkama za oči i konačno sam pronašla jednu takvu.Ova mi je odlična, dugo traje, ne moram da prelazim milion puta da bi se lepo videla.Zaista sam zadovoljna.
  • Essence eyeliner pen- Ja sam osoba koja nikako da nauči da stavlja ajlajner.Uvek su mi nezgodne one četkice i samo se izmažem bezveze.Međutim, konačno sam našla nešto čime umem da izvučem lepu liniju i sigurna sam da ću ubuduće kupovati samo ovo. :)
  • Max Factor 2000 Calorie- O ovoj maskari sam takođe slušala i čitala mnogo i kupila sam je konačno.Odlična je, jako su lepe trepavice već posle prvog sloja.Međutim, mene od ove maskare mnogo svrbe oči i to je prosto neizdrživo.Pogledala sam rok trajanja, dobra je, ali ja poludim od svraba i peckanja svaki put kad je stavim.Ukoliko još neko ima taj problem neka mi kaže šta da radim jer mi se maskara jako sviđa. :)


  • Golden rose lipstick- Ovaj običan Golden rose ruž sam uzela kada sam otiša da kupim mat karmine ali ih nije bilo, a jako mi se svidela nijansa, prava je jesenja i oduševljena sam njime. :) Nijansa je 70.
  • Golden rose Velvet matte nijanse 01 i 15- Ne znam koji od ova dva karmina više volim.Zaista su mat.01 je ova nude nijansa koju ja obožavam, ali nisam mogla da odolim ni ovoj nijansi u boji 15 koja je neka koralna crvena.

Kao što vidite, stavila sam i slike tako da možete videti kako sve nijanse izgledaju na ruci.Prva gore je običan Golden rose ruž u nijansi 70, drugi je crveni Velvet matte u nijansi 15 i poslednji je nude nijansa, broj 01. Koji se vama najviše dopada? :)



  • Golden rose Color expert- Predivna zelena nijansa laka, mada sumnjam da ću je retko kad namazati, ali sam morala da je imam u svojoj kolekciji.Broj je 63 :)
  • Nivea Lip Butter vanilla & macadamia- Ovo je stvar zbog koje sam i ušla u DM u Bugarskoj.Kada sam videla da ima ovaj miris počela sam bukvalno da skačem od sreće (ne pitajte kako su me gledale prodavačice) i uzela sam odmah 3 komada :) Miris je predivan, moj dečko obožava ovaj miris :) Nega baš i nije neka, ima i boljih proizvoda za negu usana, ali sve mu je oprošteno zbog predivnog mirisa i pakovanja. :)


To bi bilo to za ovaj post, pišite mi da li ste probali nešto od ovoga i kako vam se čini. 
                                               Pozdrav, Lejdi Di :)


2 коментара:

  1. Super post :-) koristila sam essence sos za bubuljice suuper stvar!!! Steta sto nema kod nas. Tracice za mitesere nisu lose, mislim da su bolje kad se lice napari
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na savetu, koristicu ih tako. :) Nisam jos probala sos za bubuljice, ali probacu prvom prilikom.Hvala na komentaru! :)

      Избриши