недеља, 25. новембар 2018.

Bloger Fest 2018


Ove godine se po prvi put održava Bloger fest - festival za blogere i instablogere, a ja imam tu čast i zadovoljstvo da budem jedan od učesnika na ovogodišnjoj manifestaciji 22.decembra.

Šta je zapravo Bloger fest? 


Ovo je prvi festival koji će okupiti blogere iz različitih oblasti kao što su: fashion, beauty, travel, lifestyle, film... Imaćete jedinstvenu priliku da upoznate blogere koje redovno pratite i volite, kao i da saznate kako da započnete i uspešno vodite svoj blog, ukoliko želite da ga započnete. 

Svaki od učesnika je jedinstven u oblasti o kojoj piše, ali će biti jako zanimljivo razmeniti iskustva iz različitih oblasti i naučiti nešto novo.  Takođe, na festivalu će biti i gosti iz različitih sfera, koji su veoma uspešni u svom poslu, pa će ovo biti idealna prilika da ih upoznate. 


Šta kažu organizatori? 

"Bloger fest je manifestacija koja će okupiti vodeće ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma itd. Na ovom skupu, kroz različite panele, gde će gosti i učesnici imati priliku da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni, ali i zabavni sadržaj koji smo osmislili, blog zajednica dobiće autentičnu manifestaciju na Balkanu, koja za cilj ima da uzdigne blog kao formu na jedan viši nivo. BLOGER FEST je više od festa, to je stil, način i kretanje kroz život. Učenje, rad i motivacija naši su ciljevi, a festival je samo kruna naših dosadašnjih dostignuća."

Program festivala: 

Program možete naći na zvaničnom sajtu Bloger festa
Link: 

Gde će se održati i gde možete nabaviti karte? 

Festival se održava 22.decembra u prostorijama DKCB Beograd, Takovska 8.

Karte možete kupiti na prodajnim mestima Eventima i kod njihovih partnera. 
Link:


Sajt Bloger festa:  https://www.blogerfest.com/

Dođite da se družimo i da zajedno razmenimo neka divna iskustva i naučimo nešto novo! :) 

Pratite me na FB i Instagramu.

Pozdrav,
Lejdi Di 






2 коментара: