уторак, 27. октобар 2015.

The Body Shop Camomile sumptuous cleansing butter - recenzija


Pozdrav svima! Danas vam donosim recenziju ovog proizvoda koji je mene oduševio i bez koga ne mogu da živim trenutno. :) 
Uvek sam imala problem sa skidanjem maskare, posebno vodootporne, nijedan preparat koji imam nije mogao da skine svu šminku sa mog lica.Dugo sam htela da probam ovaj puter za čišćenje lica jer sam o njemu slušala samo reči hvale.Kako The Body Shop-a nema kod nas, čekala sam da mi se ukaže prilika da odem u inostranstvo i da ga tamo nabavim.Možete da zamislite moje oduševljenje kada sam letos na Krfu ugledala The Body Shop (reći ću samo da dečko nije mogao da me zaustavi koliko sam pomahnitala). Što se cene tiče malo je skuplji i košta 12 evra, ali vredi svaku paru.



Dolazi u pakovanju kao krema i puteraste je strukture.Miris mu je nežan, jedva se oseća ali miriše blago na kamilicu.Kada se nanese na kožu postane kao ulje.Ja ga koristim tako što ga dobro utrljam u kožu i masiram neko vreme, a zatim ga isperem.Može se koristiti i na očima i mogu ga koristiti i osobe koje nose sočiva.
Ovo je jedini proizvod koji mi skine apsolutno svu šminku uključujući puder, podlogu, ruž, šminku sa očiju, a posebno maskaru koja se inače jako teško skida bilo kojim drugim skidačem.Koža posle ovoga ostaje mekana, predivna na dodir i negovana. :) Ja ga koristim svakoga dana, a vrlo sam malo potrošila jer je potrebna savim mala količina kako bi se skinula šminka, a osim toga zaista odlično i neguje kožu.Kada posle ovoga prođem tuferom po licu nema nikakvih ostataka šminke što je još jedan od razloga što ovo obožavam. Nisam primetila ni da mi izlaze bubuljice niti bilo šta slično posle korišćenja.
Ukoliko razmišljate da li da potrošite novac na ovo imate sve moje preporuke, ja bih se pokajala da ga nisam kupila.Kao što sam već rekla, vredi svaku paru. :)

To bi bilo to šro se tiče mog iskustva sa ovim malim čudom, nadam se da sam vam pomogla da donesete odluku da li da uložite novac u ovo. :)

Da li ste već probali ovaj proizvod i kako vam se sviđa? 

Pozdrav, 
Lejdi Di :*




4 коментара:

  1. Velika steta stonema kod nas da se kupi.. prvi put citam neku recenziju o ovom brendu i mislim da je bas ovaj prozivod potrban svakoj devojci :) Prestala sam da se sminkam toliko cesto jer me mrzi da skidam maskaru :)

    ОдговориИзбриши
  2. I ja mislim da je steta sto ovoga nema kod nas ali sam sigurna da cu kupovati zalihe kad god putujem :-D meni ovo skine maskaru brzo i lakse od svih drugih preparata :-D Pozdrav! :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Svi hvalite ovaj proizvod i zaista cu morati i ja da nabavim svoj primerak :D udarate nam zazubice :) steta sto nema kod nas ali kad putujem negde sigurno cu ga pazariti <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno ga kupi, ovo vredi imati! :D I ja zalim mnogo sto ga nema kod nas i ne znam sta cu da radim kad potrosim ovaj. :) Pozdrav! :) <3

      Избриши