петак, 26. децембар 2014.

Proizvodi koju su me razočarali


Pozdrav svima! Ovoga puta rešila sam da napišem post o dva proizvoda koje sigurno nikad više neću kupiti.To su Allin sredstvo za pranje četkica i China Glaze lak u nijansi Snow.
Allin sam kupila prvenstveno zbog toga što sam čitala hvalospeve kako miriše na žvake, kako odlično opere četkicu itd.Međutim, ovo ne radi ništa od navedenih stvari.Prvo, meni ovo smrdi na votku i mnogo, mnogo alkohola.Ne sviđa mi se uopšte kako miriše.Što se tiče pranja, ja ovo stavim po 3 puta na četkicu i opet ostane proizvod na njoj, nikada ne skine sve.Najgore je kada perem četku za tečni puder, ne opere apsolutno ništa iako stavljam po 3, 4 puta mada na pakovanju piše da se naprska jednom.Pumpica ne radi uvek i ne prska lepo, već izađe malo proizvoda i posle moram da se mučim da bih uspela da istisnem još malo.Na kraju uvek odustanem i operem četkicu šamponom za bebe.Sigurno neću kupiti ponovo.Evo i sastava ovog proizvoda:



China Glaze lak u nijansi Snow sam kupila jer mi je trebao dobar beli lak.Ovaj sam uzela jer imam dobra iskustva sa njihovim lakovima.Bila sam presrećna što sam ga kupila, ali čim sam uzela da ga namažem raspoloženje mi je palo.Prvo, lak je toliko voden da mi treba pola bočice da bi boja ispala kako treba, ali čak ni onda nije to to.Kada sam stavila drugi sloj izgledalo je malo bolje ali je odmah počeo da se ljušti što nije bio slučaj sa drugim njihovim lakovima.Nikako nisam uspela ovim da nalakiram nokte tako da ga sigurno neću ponovo kupiti.Beli Flormar lak je mnogo bolji, ali o njemu u nekom narednom postu.

Da li ste vi koristili nešto od ovoga? Kako vam se čine ovi proizvodi?

Pozdrav,
Lejdi Di :*



5 коментара:

  1. Allin sredstvo za cetkice mi je ok, ali uglavnom pre operem cetkice bebi samponom nego ovim proizvodom.A sto se laka tice, tu se slazem sa tobom.Mada generalno po meni China Glaze lakovi i ne mogu da se pohvale nekim kvalitetom.☺

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni Allin ne odgovara, ali svako ima drugačije iskustvo :) Za China Glaze se slažem, očekivala sam mnogo više, mada sam našla nekoliko dobrih lakova :) Pozdrav!

      Избриши
  2. Sredstvo za čišćenje cetkica nisam probala, niti ću ja mislim. Dok je baby šampona, dobro je, mislim da takvi proizvodi tribaju imat neku reklamu od koje ću se onesvjestit i poželit ga odmah. :D A CG sam probala, ja smatran da su ne samo oni, već i sve ostale Amaričke mainstream marke lakova precijenjene. Uvik ima neka iznimka, ali ono, kod npr turskih lakova (Flormar, Gabrini, Golden Rose) se skoro pa nikad nije dogodila neka katastrofa formula, uz njihovu možesereći laku dostupnost i povoljnu cijenu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ovo za čišćenje četkica kupila jer sam mislila da će mi olakšati posao oko pranja, a samo je otežalo :) U pravu si za lakove, ja sam oduševljena Flormar lakovima tako da ću sigurno da nastavim da kupujem njih, a i cena je više nego pristupačna u odnosu na CG :) Pozdrav! :)

      Избриши
  3. Vidim da nisi jedina koja se žali na ove proizvode. Pogotovo mislim na allin.

    ОдговориИзбриши