понедељак, 1. децембар 2014.

Novembarski favoriti


Pozdrav svima :) Pošto je novembar proleteo i godina nam se polako bliži kraju vreme je za favorite meseca. Kao što možete da vidite ima i malo preparative i malo dekorative.Uživajte :)

Balea black secret- Pošto sam opsednuta vanilom, naročito kad je ovako hladno (mada moj dragi kaže da je to miris koji nema veze sa tim koje je godišnje doba i da se uvek nosi) morala sam da kupim i ovaj gel za tuširanje.Ovaj gel je zapravo sa mirisom vanile i narandže i pravo je savršenstvo.Miris ne traje mnogo dugo, ali meni je koža divna posle tušranja ovim.Ne znam da li ga još uvek ima u DM-u ali potrudiću se da kupim bar još jedan pre nego što ga povuku iz prodaje.
Elseve color vive- Obožavam Elseve šampone i stalno isprobavam razne vrste.Međutim, kako sam se prethodnog meseca ofarbala u novu boju trebao mi je šampon koji je neće tako brzo isprati i kupila sam ovaj.Malo je reći da sam oduševljena.Boja mi se uopšte ne ispira i kosa mi je predivna i dugo miriše posle pranja ovim.Što se tiče sastojaka iskreno na to ne obraćam neku veliku pažnju (dok mi se ne obije o glavu).
I love...vanilla & ice cream- Još jedna potvrda moje opsednutosti vanilom.Obično kad kupim neki losion koristim ga 2, 3 puta i pređem na sledeći jer mi dosadi.Ali to nije slučaj sa ovim.Predivno miriše, dugo se zadržava miris na koži, ali se jako brzo suši što mu je ogroooman plus.Planiram da probam i ostale mirise.
Batiste floral & flirty blush- Moj spas prethodnog meseca! Imam ga jako dugo ali sam ga u novembru dosta koristila.Probala sam i Syoss ali meni je Batiste najbolji i sigurno ga neću menjati.

Ulje za zanoktice- Ovo je (pogađate) sa mirisom vanile. :) (Opsednutost, kažem ja, u psihijatriji sigurno postoji naziv za ovo) :)  Predivno ulje, fino mi neguje zanoktice, a mažem ga svaki put kad se setim i nemam problem sa zanokticama od kad ovo koristim.Kupljeno u Alexandru.
Afrodita calendula- najdivnija krema za ruke.Brzo se suši, odlično neguje, ne košta puno.Mada, mislim da miris neće prijati svakom.
Essence pure skin SOS spot killer- Kako sam prethodnog meseca imala problema sa raznim čudima na licu ovo me je spasilo.Stavljala sam svako veče na bubuljicu i do ujutru bi se osušila (naravno ne skroz, ali se videlo poboljšanje).Šteta što ovo nema kod nas.
Bioderma Sebium H2O- Mislim da o ovome nije potrebno pričati puno.Najbolja stvar na svetu za skidanje šminke i svakako ću opet kupiti.
Ebelin beauty blender- Od kad ovo imam korektor više ne stavljam četkicom.Jako dobra stvar, predivno izblenda sve, puder deluje prirodno, nema efekat maske i kupiću još 2,3 da imam u zalihama. :)

Rimmel blush 150 live pink- Predivno rumenilo.Dugo stoji na licu, dobro je pigmentovano i meni se jako dopada.I cena mu je pristupačna.
Rimmel Stay Matte 001 Transparent- Odličan kompaktni puder.Divno matira, i drži šminku na mestu.Ne prosijam brzo posle njega.
Essence eyeshadow 70 fox in the box- Iako ne volim baš mnogo senke u ovakvim bojama ovu sam kupila da probam da je kombinujem sa drugim senkama i ovog meseca je nisam skidala.Koristila sam je i za dnevne i za večernje varijante.Odlična senka. :)
Avon baza za senku- Ovu bazu sam dugo tražila jer ne poznajem skoro nikog preko koga mogu da naručim.A onda sam preko koleginice sa fakulteta najzad naručila i hvala joj :) Odlična baza, senke se lako blendaju, stoje na mestu, ne skupljaju se u pregibu kapka a potrebno je jako malo proizvoda. 

Bourjois healthy mix 52 Vanilla- O ovom puderu ću pisati posebnu recenziju jer je zaslužio :) Divna tekstura, lagan, odlična postojanost.Ja prezadovoljna! ;)
Nyx HD concealer CW 03-  Korektor koji obožavam! Nikad nisam imala bolji.Odlično pokriva podočnjake (naročito nama koji slabo spavamo).ODLIČAN!
Golden Rose Velvet Matte 01- i ovome ću pisati detaljnu recenziju.Divan karmin za male pare :) Dugotrajan, tekstura predivna. :)
Flormar- crni lak, meni bolji od China Glaze-a.Imala sam ga 5 dana na noktima i nije mrdnuo.Kupiću još nekoliko nijansi.

Maybelline Colossal volume express- moj all time favorite.Nijedna maskara ne može da mi zameni ovu i ne postoji bolja bar što se tiče drogerijskih marki.Kupovaću je dok god bude bila u prodaji.

Blistex lip relief cream- Ovo je jedina stvar koja može da neguje moje usne zimi.Svake godine je iznova kupujem i uvek joj se rado vraćam.Planiram da isprobam i druge Blistexove proizvode.

I za kraj najbolja investicija Blush četka 1B. :) Za sve koji se dvoume da li da je kupe, OBAVEZNO! Odlična četka, koristim je za sve moguće stvari i predivna je.Lako se pere i ne ispadaju dlake što je najbitnije.Predivna! :)

To bi bilo to što se tiče novembra :) Ulazimo u decembar i već se radujem dočeku Nove godine (jeeeej) :) Uskoro ću izbaciti i recenzije pojedinih proizvoda.Da li ste vi koristili nešto od ovoga? Kako vam se čine favoriti? 

Pozdrav, 
Lejdi Di :*






9 коментара:

  1. Sve stvarcice su divne zaista, imamo dosta zajednickih favorita :) Ovaj Balea gel za tusiranje sa vanilom sam naredila sestri da ga pronadje i kupi i danas mi je javila da ga je nasla, jedva cekam da ga pomirisem i isprobam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odličan je, obavezno ga probaj :) Ja sam ga našla u Bugarskoj jer ga kod nas još nije bilo :) Baš mi je drago da imamo dosta zajedničkih favorita. :)

      Избриши
  2. Intersueje me gde mogu da se kupe flormar lakici? :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Sviđaju mi se tvoji favoriti! Voljela bih i sama probati I love...vanilla & ice cream, vjerujem da je miris božanstven :D

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Imam NYX korektor,stvanro je dobar :)

    ОдговориИзбриши