понедељак, 16. октобар 2017.

Proizvodi bez kojih ne mogu


Pozdrav drage moje! Pošto vam već dugo nisam pisala o favoritima, rešila sam da vam napišem post o tome bez kojih proizvoda ne mogu i koje koristim redovno. Ima ih 10, odnosno 11, ali su 2 iz iste kategorije. :) Pa, počnimo...



Maska bez koje ne mogu od kad je imam i stalno je koristim je  Aussie 3 Minute miracle za farbanu kosu. Nikada mi kosa nije bila lepša nego sad, predivna maska, lepo mi razmrsi kosu, mogu odmah da se očešljam, a miris u kosi ostaje danima. Sviđa mi se što ne mora dugo da stoji na kosi i brzo mogu da je isperem. Zaista odlična maska i već mi je pri kraju, ali već planiram kupovinu nove.
Što se dezodoransa tiče ja sam oduvek najviše volela roll-on jer me uvek najbolje i najduže štiti od neprijatnih mirisa. Probala sam da koristim one u spreju, ali sam se opet vratila ovom. Posebno volim Nivea dezodoranse, a trenutno koristim ovaj Double effect i sjajan je. Ovaj dezodorans po meni ima jedan od najlepših mirisa, dugo drži i jako se sporo troši.
Kada krene ovakvo vreme ne mogu ni bez kreme za ruke. Uvek imam neku u tašni, a pred spavanje obavezno dooobro namažem ruke. Krema bez koje trenutno ne mogu i koju obožavam je Weleda krema od badema. Predivno miriše, lepo neguje, a posebno mi se sviđa što ruke ne ostaju masne posle nje već se brzo osuši.
Stvar za kosu bez koje takođe ne mogu je regenerator u spreju. Posebno volim ovaj L'oreal Elseve Total repair 5 i najviše mi odogovara. Lepo raščešlja kosu, ne lepi je, a miriše sjajno.


Rimmel Stay matte je puder u kamenu koji koristim već godinama. Mislim da je ovo najbolji puder ikada i uvek mu se rado vraćam. Kao što vidite moj je u stanju raspada jer ga koristim svakodnevno, ali ću uskoro kupiti novi. :) 
Što se korektora tiče, izdvojila sam 2 jer ne mogu da se odlučim koji više volim. Catrice liquid camouflage i Maybelline Age rewind. Dva sjajna korektora, odlična za predeo ispod očiju, lepo se blendaju, lepo pokrivaju i ne troše se brzo. Više o njima pročitajte ovde.
Paleta za konturisanje je nešto za čime posežem svakog dana, a ona koju ja koristim je ova Aurina Face contour. Moja je tamnija verzija, jer mi je ona svetla bila presvetla. Odlična paleta, koristim je i na sebi i na drugima. Lepo se blenda, pigmentacija je odlična i smatram da je dobra i za početnike.


Mac Fix+ je nešto što koristim stalno kada se šminkam. Koristim ga i za jaču pigmentaciju senki i posle šminkanja i u sve moguće svrhe. Pripremam vam i post o ovom proizvodu.
Deborah rumenilo sam dobila u časopisu i bila sam malo skeptična. Međutim, bila sam oduševljena i koristim ga svaki dan. Predivna roze nijansa, lepo je pigmentovano, ali može da se nadograđuje. Zaista mi se sviđa i sigurno ću kupiti i druge nijanse.
Golden Rose je brend koji volim i koristim još od kad sam bila u srednjoj školi. Ima puno njihovih proizvoda koje volim, ali ono bez čega trenutno ne mogu je senka za obrve. Od kad ovo imam više ne koristim olovku za obrve, već ih popunjavam ovim. Imaju veliki izbor nijansi i možete lako izabrati svoju.

Da li vi volite nešto od ovoga?

Lejdi Di 






1 коментар: